Καμμένου, https://real-life.gr/

Έκτακτο! Κάτι σοβαρό έρχεται- Δήλωση β0μβα Καμμένου: «Είμαστε πολύ κοντά σε θανατηφόρο ατύχημα με την Τουρκία»

Ο ΥΕΘΑ Π. Καμμένος προετοιμάζει τους Έλληνες;;…

Τι σημαίνει αυτή σοβαρή δήλωση του Πάνου Καμμένου;

«Είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε την επικράτειά μας»

Για πρώτη φορά το λέει αυτό από τότε που ανέλαβε υπουργός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αισθηματικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου!! Παλιός έpwτας ζωντανεύει ξαφνικά γι’ αυτά τα ζώδια

Σε συνέντευξή του στην γαλλική εφημερίδα Libération ο υπουργός Εθνικής Άμυνας,

Πάνος Καμμένος, υποστήριξε για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε το αξίωμα του υπουργού Εθνικής Αμυνας, ότι σήμερα η Ελλάδα με τη Τουρκία βρίσκονται ένα βήμα πριν από την «θερμή» και «αιματηρή κρίση».«Η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά σε ένα θανατηφόρο ατύχημα με την Τουρκία» τόνισε διαφοροποιώντας την θέση του από την πολιτική κατευνασμού του Αλέξη Τσίπρα όπως σας είχαμε πει ότι είχε επιλέξει ο Έλληνας πρωθυπουργός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου: Είδαμε την γυναίκα του Ρακιντζή, μετά από πολλά χρόνια & μας έπεσε το σαγόνι

«Είμαστε πολύ κοντά σε ένα θανατηφόρο ατύχημα. Όταν ο εναέριος χώρος παραβιάζεται, στέλνουμε τα αεροπλάνα μας για να συνοδεύσουμε τα τουρκικά αεροπλάνα έξω από τον εναέριο χώρο μας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Με την παραβίαση των χωρικών υδάτων και του εναέριου χώρου, που είναι τόσο

ελληνικός όσο και ευρωπαϊκός, αναφέρει ο Π.Καμμένος, η Άγκυρα προσπαθεί επίσης να ασκήσει πίεση στην Ευρώπη, και γι’ αυτό η Αθήνα αναφέρει κάθε περιστατικό σε Ευρώπη και ΝΑΤΟ.«Είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε την επικράτειά μας, που είναι όχι μόνο ελληνική, αλλά και ευρωπαϊκή», τονίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Η Άντα Λεούση μας προειδοποιεί!! Τα παρακάτω ζώδια βρίσκουν επιτέλους την μεγάλη αγάπη

Ο κ. Καμμένος δηλώνει στη γαλλική εφημερίδα ότι η Τουρκία ασκεί πραγματική πίεση στην Ελλάδα. Όπως εξηγεί, σε ένα χρόνο, οι παραβιάσεις των χωρικών υδάτων αυξήθηκαν κατά 450%, ενώ του εναέριου χώρου κατά 48%.

«Η εξήγηση έγκειται στην κατάσταση στη Συρία και στη σύγκρουση με τους Κούρδους. Οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στο θύλακα της Αφρίν και προσπαθούν να εξαγάγουν τις εντάσεις στην Ελλάδα» υποστηρίζει.

«Σήμερα βλέπουμε κλιμάκωση μετά την απόφαση του Τούρκου Εισαγγελέα να μην παραδώσει τους δύο στρατιώτες μας στο ελληνικό προξενείο μέχρι τη δίκη τους. Αυτό το θέμα δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι δύο στρατιώτες περιπολούσαν σε μια περιοχή που είναι γνωστή για διακίνηση ανθρώπων και αποτελεί σημείο εισόδου για τους παράνομους μετανάστες. Αυτοί οι στρατιώτες ακολούθησαν ένα μονοπάτι που θα οδηγούσε σε διακινητές, και πέρασαν την τουρκική επικράτειας για λίγα μέτρα… Η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ και σύμμαχος της Ελλάδας. Τέτοια περιστατικά πρέπει να επιλυθούν ειρηνικά» προσθέτει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Β0μβα από Survivor: Δεν το περιμέναμε απ’ αυτήν!! Κούκλα παρουσιάστρια του ANT1 μπαίνει στο ριάλιτι

Επιμένει στη μη χρήση του ονόματος «Μακεδονία» στο Σκοπιανό

Αναφορικά με το Σκοπιανό, ο υπουργός Άμυνας επιμένει ότι η χρήση του ονόματος «Μακεδονία» δεν είναι θέμα ελληνικού εγωισμού, αλλά ιστορικής αλήθειας και πολιτισμού, ελληνικού αλλά και ευρωπαϊκού.«Στο σχέδιο ευρωπαϊκού συντάγματος που συνέταξε ο Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν το 2004, το άρθρο 1 ανέφερε ότι ο ευρωπαϊκός πολιτισμός βασιζόταν στον ελληνικό πολιτισμό» τονίζει.

«Στην Ελλάδα, ως επί το πλείστον, ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να δεχθεί μια πρόταση για το όνομα που θα περιλαμβάνει τη λέξη «Μακεδονία»» προσθέτει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έσκασε «β0μβα»: Ανατροπή στην υπόθεση Παντελίδη!! Νέα στοιχεία αλλάζουν όσα ξέραμε…

Ουσιαστικά ο Π.Καμμένος απευθύνεται στους Ελληνες πολίτες και τους προετοιμάζει ψυχολογικά για κάτι το οποίο είναι πλέον πολύ πιθανό να συμβεί… Το εύρος και το μέγεθος αυτού του γεγονότος θα το δείξουν οι εξελίξεις. Η κλιμάκωση είναι συνήθως ανεξέλεγκτη…Πηγή> pronews.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ