Αρναούτογλου, https://real-life.gr/

Έκτακτο: Μην βιάζεστε, ο χειμώνας… έρχεται ξανά! Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου.

Δείτε αυτούσια την ανάρτησή του…

Μην βιαστείτε να αποσύρετε τα χειμωνιάτικα ρούχα.

Ποια είναι η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου;

Η μεταβολή του καιρού που ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Νέα Σελήνη στους Ιχθύς! H Άση Μπήλιου προειδοποιεί!! Χαμογελάει η τύχη επιτέλους και σε αυτά τα ζώδια

Ο καιρός δεν έχει πει ακόμα την τελευταία χειμωνιάτικη λέξη του

και ο Σάκης Αρναούτογλου μας προετοιμάζει για μια πιθανή χειμερινών χαρακτηριστικών, αλλαγή του καιρού, το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Μάλιστα, η επερχόμενη μεταβολή του καιρού που ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται στα προγνωστικά μοντέλα, είχε καταγραφεί από τον Σάκη Αρναούτογλου στην μηνιαία εκτίμηση μέσω της αναλογικής πρόγνωσης για τον Μάρτιο.Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook, ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ:

«Τα τελευταία 24ωρα τα παγκόσμια προγνωστικά μοντέλα «ψιθυρίζουν’ ολοένα και πιο δυνατά την εξέλιξη του καιρού που έδινε η αναλογική εκτίμηση ( απο τις 28 Φεβ) για το δεύτερο δεκαήμερο του φετινου Μάρτη (κάντε κλικ στις εικόνες)!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έσκασε νέο Survivor Spoiler: Ανατροπή β0μβα!! Αυτή η ομάδα τελικά κερδίζει σήμερα

Ο καιρος λοιπόν δείχνει να αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον από το άλλο Σαββατοκύριακο καθώς η καιρική κουζίνα της Ευρώπης δείχνει να «μαγειρεύει» για την περιοχή μας εκτός από ανοιξιάτικα, κατά τόπους πολύ βροχερά και ανεμώδη αλλά πιθανόν και χειμωνιάτικα για κάποιες περιοχές πιάτα!Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε λοιπόν τα προγνωστικά στοιχεία των επομενων δύο-τριών ημερών για να δούμε αν επιβεβαιώσουν την παραπάνω εξέλιξη!

Σας ευχαριστώ πολυ για τα καλά σας λόγια όσον αφορά στην εξέλιξη της αναλογικής μηνιαίας εκτίμησης για όλη την περίοδο του φετινού χειμώνα! Η επίδοσή της ήταν όντως κάτι παραπάνω απο καλή!» ?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!! Αλλαγές και μεγάλο παρασκήνιο γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Δείτε αυτούσια την ανάρτησή του:Πηγη: dokari.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

loading…


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ