Έ κτακτο: Μόλις έγινε Νέος Διπλός σεισμός στη χώρα.

Ο εγκέλαδος δε λέει να ησυχάσει…. Διπλό «ταρακούνημα» από τον εγκέλαδο.

Πόσα ρίχτερ ήταν ο νέος αυτός σεισμός? Ο ένας σεισμός, κοντά στον άλλον μέσα σε λίγη ώρα. Πέρα τις μεγάλης ανησυχίας των κατοίκων, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές….

Ο νέος αυτός σεισμός είχε εστιακό βάθος μόνο στα 10 χλμ, γεγονός που

έκανε την δόνηση έντονα αισθητή, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> «Δεν Μπορούσα τα Γυμναστήρια και τις Διατροφές. Έκανα 3 Πράγματα Μόνη μου & Μεταμορφώθηκα»

Διπλή σεισμική δόνηση ταρακούνησε περιοχές της χώρας, πριν από λίγη ώρα.

Οι δύο σεισμοί έγιναν ιδιαίτερα αισθητοί τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και σε άλλες πόλεις της κεντρικής Μακεδονίας, κυρίως λόγω του μικρού εστιακού βάθους.

Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές και τραυματισμοί, με τους σεισμολόγους να παρακολουθούν με προσοχή την εξέλιξη του φαινομένου.Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε ακόμα μία δόνηση με το ίδιο επίκεντρο μεγέθους 3,7 Ρίχτερ. Το εστιακό βάθος του πρώτου σεισμού ήταν στα 10 χιλιόμετρα και του δεύτερου στα 5.

Ο σεισμός στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε στις 11.21 με επίκεντρο την περιοχή πάνω

από τη λίμνη Κορώνειας, στην λεκάνη της Μυγδονίας, στην επαρχία Λαγκαδά. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου το μέγεθός του ήταν 4,2 Ρίχτερ.Το τηλεφωνικό κέντρο του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου άρχισε να δέχεται «βροχή» από κλήσεις πολιτών που ζητούσαν πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πανικός στα Lidl: Τους Pεζίλεψε με την απόδειξή του!! Άφωνη η Tαμίας μόλις το είδε

Όπως ανακοινώθηκε στην περιοχή μεταξύ Ασκού και Ευαγγελισμού, σε απόσταση τριάντα χιλιομέτρων βορειοανατολικά της Θεσσαλονίκης βρίσκεται το επίκεντρο του σεισμού μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…