Έ κτακτο: ΝΕΟ Σφοδρό Κύμα Κακοκαιρίας τις Επόμενες ώρες!! Η «Νεφέλη» έτοιμη να «Χτυπήσει» την χώρα.

Δείτε ποιες περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία…

Νέα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να πλήξουν την χώρα, αναβάλλοντας τις εξορμήσεις στις παραλίες. Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας – Ποιες περιοχές και πότε θα σαρώσει το νέο κύμα κακοκαιρίας – Πότε θα θυμίσει ξανά καλοκαίρι…

Η νέα κακοκαιρία «Νεφέλη» – όπως ονομάσθηκε από την υπηρεσία meteo

του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών – θα φέρει σημαντική επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας από τη Δευτέρα έως και την Πέμπτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πανικός στα Lidl: Τους Pεζίλεψε με την απόδειξή του!! Άφωνη η Tαμίας μόλις το είδε

Ακολουθεί αναλυτική πρόγνωση καιρού για όλη την εβδομάδα

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους ενδέχεται να έχουν αρκετά έντονο χαρακτήρα, ενώ θα συνοδευθούν από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους.

Περισσότερο θα επηρεασθούν τα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, με έμφαση στην Κεντρική, Ανατολική και Βόρεια Ελλάδα, καθώς επίσης το Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο και οι Σποράδες.Σε αρκετές περιοχές μάλιστα, σύμφωνα με το meteo, αναμένεται να πέσουν μεγάλες ποσότητες νερού, ικανές να προκαλέσουν προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αποκάλυψη β0μβα από Δάφνη Λαμπρογιάννη για Μπέζο: «Αυτό που θα σας ΠΩ για τον Γιάννη, Δεν το ξέρει κανείς»

Τη Δευτέρα η «Νεφέλη» θα επηρεάσει κυρίως το Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά,

την Κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο με έντονες βροχοπτώσεις και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.Παροδικές βροχές ή καταιγίδες μικρότερης έντασης θα εκδηλωθούν επίσης στη Μακεδονία, στην Εύβοια, στις Σποράδες και πιθανόν αργά το βράδυ στην Αττική.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στην Ανατολική Στερεά και στο Αιγαίο τους 28 έως 30 βαθμούς, ενώ στις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται βροχοπτώσεις, δεν θα ξεπεράσει τους 25 έως 27 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τα Άστρα Αποφάσισαν!! Αυτά τα Ζώδια βρίσκουν το Mεγάλο έpwτα μέσα στο Καλοκαίρι

Την Τρίτη η «Νεφέλη» θα ενισχυθεί δίνοντας κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, με εξαίρεση τα νησιωτικά τμήματα του Νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Τα ισχυρότερα φαινόμενα αναμένονται στη Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην Εύβοια, στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο, σταδιακά στη Βόρεια Ελλάδα και στην Ανατολική Στερεά και πιθανώς στη Δυτική Πελοπόννησο.Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε ολόκληρη τη χώρα και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλία, όπου δεν θα ξεπεράσει τους 20-22 βαθμούς Κελσίου. Στις περιοχές που θα επηρεασθούν, συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας, καθώς επίσης ο νομός και η πόλη της Θεσσαλονίκης.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη η «Νεφέλη» θα συνεχίσει να επηρεάζει κυρίως το Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, ενώ βροχές και σποραδικές καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν και στην Κρήτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ- Δείτε την Αλεξάνδρα Ούστα τρία χρόνια ΜΕΤΑ το 8άνατο του Σάκη Μπουλά…

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα φτάσει στους 28-30 βαθμούς.

Τέλος, ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση την Παρασκευή…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…