τρίχες, https://real-life.gr//

Έχετε μικρές τρίχες στο στή8ος σας? Δείτε τι μπορεί να σημαίνει αυτό….

Δείτε τι λένε οι γιατροί…

Οι μικρές τρίχες στο στή8ος, είναι ένα θέμα που απασχολεί αρκετές γυναίκες.

Αν και μερικές τρίχες στο στή8ος δεν αποτελούν πρόβλημα, οι γιατροί συνιστούν να τις αφαιρέσετε. Ο λόγος είναι απλός, καθώς αυτές συνήθως μεγαλώνουν προς τα μέσα.

Υπάρχουν κορίτσια και γυναίκες που έχουν μικρές τριχούλες γύρω από τις 8ηλές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αυτά είναι τα 2 ζώδια που θα βρουν, μέσα στο 2018 τον έpwτα της ζωής τους

Εκτός του ότι αυτές είναι αντιαισθητικές, αυτές δεν μπορούμε να πούμε οτι

αποτελούν σοβαρό πρόβλημα. Δηλαδή το πρόβλημα προκύπτει εάν η τριχοφυΐα εξαπλώνεται σε άλλα μέρη του σώματος, και εσείς παρατηρήσετε κάποιες αλλαγές στο σώμα σας.Εκτός από τις κύστεις, οι γυναίκες με το σύνδρομο αυτό έχουν επίσης ακμή, ακανόνιστο έμμηνο κύκλο, μια τάση αύξησης βάρους και προβλήματα με τη σύλληψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ανατροπή-σ0κ για δολοφονία Δώρας Ζέμπερη!! Πάγωσαν μέχρι & οι αστυνομικοί με την ομολογία του δολοφόνου της

Στη συνέχεια, το πρόβλημα θα μπορούσε να κρύβεται στις πολυκυστικές ωοθήκες, έτσι θα πρέπει να μιλήσετε με τον γιατρό ή τον γυναικολόγο σας.

Ωστόσο, αν το στή8ος σας είναι πάρα πολύ τριχωτό, είναι πιθανό αυτό να οφείλεται σε κάποιο σοβαρό πρόβλημα.Η πολύ τριχοφυϊα μπορεί να είναι αποτέλεσμα ορμονικών διαταραχών, που συνήθως οφείλονται στην υπερβολική τεστοστερόνη.

Ή μπορεί να είναι αποτέλεσμα του συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών, το οποίο είναι επίσης αποτέλεσμα της ορμονικής ανισορροπίας.

Εκτός από τις κύστεις, οι γυναίκες με το σύνδρομο αυτό έχουν επίσης ακμή, ακανόνιστο έμμηνο κύκλο, μια τάση αύξησης βάρους και προβλήματα με τη σύλληψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πες μου το ζώδιο σου, να σου πω ποιο ζώδιο είναι το άλλο μισό

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε ορισμένες γυναίκες, οι πολυκυστικές ωοθήκες μπορούν να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη του διαβήτη και καρδιακής νόσου… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ