Οι Εpwτικές Προβλέψεις της Κυριακής!! Παλιές Aγάπες «Xτυπούν» την Πόρτα σε Aυτά τα ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Κυριακής;

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό, ανεβάζει τη libido στα ύψη και φέρνει την ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Ξαφνικές συναντήσεις ταράζουν τα εpwτικά νερά σε κάποια από τα ζώδια…..

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Κυριακής 2/12

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πέσαμε από τα Σύvvεφα!! Aυτή Eivαι η Σύντροφος του «Zούβα» από το «Eλα στη Θέση μου» & Eivαι μια Kαλλοvή

Κριός

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μια μικρή απόδραση. Θα σας ωφελήσει ένα διάλειμμα από την καθημερινή σας ρουτίνα, τόσο στην ψυχολογία όσο και στην υγεία σας. Είστε σε εξαιρετική φόρμα και στην κατάλληλη διάθεση για να κάνετε κάποιες θετικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας.

Ταύρος

Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη σήμερα, γι’ αυτό είναι καλή στιγμή για να προχωρήσετε σε κάποιες νέες επαφές… Ο άνεμος θα επηρεάζει το σκεπτικό σας, γι’ αυτό μην εκτίθεστε πολύ. Να εντείνετε τη σωματική σας άσκηση. Πιθανή επικοινωνία από πρόσωπο του παρελθόντος θα σε βάλει σε σκέψεις.Δίδυμοι

Σήμερα θα έχετε την τάση να πάρετε κάποια ρίσκα, κάτι που θα αποβεί προς όφελός σας παρά τους κινδύνους που ενέχει. Να είστε πιο επιμελείς όσο αφορά την υγεία σας και να πίνετε περισσότερα υγρά. Αναθεωρήστε λίγο τις προτεραιότητές σας όσο αφορά τον τρόπο ζωής σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eικόνες Σ0κ: Όταν το Aγόρι της την Eίδε XΩΡΙΣ Μακιγιάζ, την Χώρισε την Iδια μέρα

Καρκίνος

Μην αποκαλύπτετε τα πάντα στους πάντες, δεν είναι όλοι σε θέση ή τόσο έμπιστοι για να μοιράζεστε τα όνειρά σας! Η ενέργεια που σας διέπει αυτή την περίοδο, σας κάνει κάπως αδιάφορους για την υλική υπόσταση πραγμάτων και των ατόμων. Οι συζητήσεις θα σας ωφελήσουν, ως προς την ομαλή προσγείωση στο ρεαλισμό.Λέων

θα είναι συνετό για εσάς να γίνετε πιο επιλεκτικοί όσο αφορά τις παρέες και τις συναναστροφές σας. Η αυτοπεποίθησή σας ανορθώνεται κι αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο, η φυσική σας κατάσταση είναι καλή και σας ωθεί να δράτε… αλλά δεν πρέπει να δράτε μόνο με οδηγό την παρόρμησή σας.

Παρθένος

Η αισιοδοξία και η κοινωνική σας διάθεση θα σας φέρουν τύχη σήμερα, καθώς προβλέπονται κάποιες επαφές που θα αποβούν πετυχημένες. Ίσως να δυσκολευτείτε λίγο να διαχωρίσετε την ανάγκη σας για αυτάρκεια με την εσωτερική σας γαλήνη. Μην σε παραξενέψει μια απροσδόκητη συνάντηση με παλιό έpwτα.Ζυγός

Η αυτοπεποίθησή σας συνεχώς ανορθώνεται αυτή την περίοδο, γι’ αυτό είναι καλή στιγμή να κάνετε κάποια «ξεκαθαρίσματα» με ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος. Το ηθικό σας βελτιώνεται και θα σας δώσει ωφέλιμες ωθήσεις στις πολλές αισιόδοξες και δυναμικές σας ιδέες. Φροντίστε το σώμα σας όσο και το πνεύμα σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Φωτιά! Το Kαuτό Tσιφτετέλι της Αθηνάς του Power of Love που μας Aφησε με το Στόμα ανοιχτό

Σκορπιός

Σας έχουν αποσπάσει την προσοχή οι υποχρεώσεις σας αυτή την περίοδο…Δεν πρέπει να επιτρέψετε να σας απορροφήσουν εντελώς, γιατί έχετε ανάγκη και από χρόνο για τον εαυτό σας. Το σώμα σας στέλνει μηνύματα για να χαλαρώνετε και λίγο ενόσω θα σκέφτεστε διεξοδικά τις εκκρεμότητές σας.Τοξότης

Η ιδιοσυγκρασία σας προτιμά τη συνεργασία έναντι της μάχης ισχύος, κάτι που θα φέρει την επιτυχία στις σχέσεις σας. Θα σας κάνει καλό να αρχίσετε κάποια σωματική άσκηση, για να τονώσετε και το καρδιαγγειακό σας σύστημα. Άτομο από το παρελθόν θα πιθανόν να επιδιώξει επανασύνδεση.

Αιγόκερως

Θέλετε να φανείτε χρήσιμοι και σήμερα θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες. Να ξέρετε ότι αυτές θα είναι χάρες που θα σας επιστραφούν… Η συνάντηση με άτομα του φιλικού ή του οικογενειακού σας κύκλου θα φορτίσει τις μπαταρίες σας, τόσο σε ψυχολογικό όσο και καθησυχαστικό επίπεδο.

Υδροχόος

Αν και δεν δυσκολεύεστε να μεταδώσετε στους άλλους την δική σας οπτική, θα είναι συνετό αυτές τις μέρες να είστε λίγο πιο διπλωμάτες. Δεν φροντίζετε το σώμα σας όσο πρέπει, πιέζεστε χωρίς να το αντιλαμβάνεστε καν. Απομακρυνθείτε από τις όποιες διαφωνίες και αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας!

Ιχθύες

Έχετε καταφέρει να ελέγχετε τα συναισθήματά σας περισσότερο, κάτι που θα σας επιτρέψει πλέον να κρίνετε καλύτερα τα άτομα που σας προσεγγίζουν. Θα έχετε καλά αποτελέσματα ακόμα και μετά από έντονη δράση, γιατί είστε σε εξαιρετική φόρμα… Βρείτε κάτι για να διοχετεύσετε την περίσσεια ενέργειά σας…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ