Αισθηματικές Προβλέψεις της Πέμπτης!! Παλιές Αγάπες «Xτυπούν» τηv Πόρτα στα παρακάτω ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Tι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης;

Τι επιφυλάσσει για αύριο στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ευνοούνται επιστροφές από το παρελθόν. Απροσδόκητες συναντήσεις ταράζουν τα εpwτικά για κάποια ζώδια.

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Πέμπτης 12-7-2018

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με θερμό τρόπο θα αποκαλύψετε στο ταίρι σας την συναισθηματική σας κατάσταση. Σε περίπτωση που προσπαθήσουν να σας πιέσουν η στάση σας θα είναι διαλλακτική και ψύχραιμη, με διπλωματικό τρόπο θα διεκδικήσετε χρόνο ώστε να μην οδηγηθείτε σε αγχωμένες αποφάσεις. Ένα περίεργο συμβάν θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο, με μια παλιά σας αγάπη. Μην εκπλαγείτε αν τα νέα που θα ακούσετε, σας δημιουργήσουν την επιθυμία να ξαναζήσετε την εpwτική σας ιστορία και πάλι από την αρχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Κορίτσια ΔΕΙΞΤΕ Προσοχή!! 5 «βρόμικοι» Τρόποι για να Τρέχει πίσω σου σαν Πιστό σκυλάκι

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα είστε ομιλητικοί και αρκετά αποκαλυπτικοί. Ευχάριστα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως η τύχη είναι με το μέρος σας, γι αυτό εστιάστε στο ερωτικό πρόσωπο που επιθυμείτε και μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας. Κινηθείτε με αυθορμητισμό, φανερώστε τα συναισθήματα σας, θα ανοίξετε δίοδο θέρμων εξομολογήσεων. Η γνωριμία σας με ελκυστικό πρόσωπο όχι μόνο θα σας αναστατώσει εpwτικά, αλλά θα αλλάξει και τα μελλοντικά σας πλάνα.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει συζητήσιμους και εκφραστικούς, θερμή θα είναι η στάση σας στις διαφόρων ειδών ερωτικές σας επαφές. Συνάντηση με το πρώην ερωτικό σας ταίρι θα πάει πολύ καλά, προχωρήστε ανεπιφύλακτα σε επανασύνδεση, θα έχετε τη δυνατότητα να καταλήξετε σε δεσμευτικό αποτέλεσμα. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, θα έχετε τη διάθεση για προσεγγίσεις, σήμερα θα φλερτάρετε, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις ενός ιδιαιτέρως γοητευτικό ατόμου που δεν θα σας αφήνει από τα μάτια του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:>  Έτσι Εξηγούνται Όλα… Δείτε ΤΙ Βάζει η Kate Middleton στα Τακούνια της, για να Μπορεί να τα Φοράει Όλη Μέρα

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα φεύγουν τάσεις κυκλοθυμίας, σταθερότητα θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο. Η ειλικρίνεια στις ερωτικές σας συνομιλίες θα βάλει τα πράγματα σε τάξη αποτρέποντας παρεξηγήσεις και εντάσεις. Εσάς τους ερωτικά μόνους σε συναναστροφές και ξαφνικές συναντήσεις θα υπάρξουν συμβάντα που θα ζεστάνουν την καρδιά σας. Η απογοήτευση θα σας εγκαταλείψει μια και καλή κι σε αυτό θα συμβάλει πρόσωπο που στόχο θα έχει να εγκατασταθεί μόνιμα στην ερωτική σας ζωή.


Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα φέρει ευχάριστες ερωτικές ανατροπές, ανανεώνεται η ψυχολογία σας, ισορροπεί ο συναισθηματικός σας κόσμος. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα σας ξεκαθαρίσει τη θέση του, τα αισθήματα του και τις βλέψεις του, θα σημειωθεί έναρξη σταθερής σχέσης. Εσείς οι χωρισμένοι, ετοιμαστείτε για θερμές εξελίξεις και ριζικές αλλαγές, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα ανοίξουν δίοδο επανασύνδεσης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα αποδειχτείτε ευχάριστοι συνομιλητές. Προσιτή και θερμή θα είναι η στάση σας και η καρδιά σας, θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα με κατάληξη εσείς και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να ξεκινήσετε ερωτικό δεσμό μεγάλης διάρκειας. Μια ξαφνική ερωτική πρόταση που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες ερωτικές αναστατώσεις. Ξεκαθαρίζει το τοπίο ανάμεσα σε εσάς και παλιό σας ταίρι, τα λόγια που θα ακούσετε θα αλλάξουν το εpwτικό σας μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πες μου τo Ζώδιο σου, να σου πω ΤΙ Προσέχουν οι Άντρες πάνω σου

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα τα συμβάντα θα σας ωθήσουν σε αποκαλυπτικές συνομιλίες, θα φανερωθούν κρυμμένα αισθήματα. Βραδινό ραντεβού θα έχει ως κατάληξη την επαναφορά ενός παλιού προσώπου στη ζωή σας. Θα αναθερμανθούν οι σχέσεις σας, θα λάβετε πληροφορίες που θα ανανεώσουν τη διάθεση σας. Η αμοιβαία σας έλξη και οι μεταξύ σας θερμές εκδηλώσεις θα σας δώσουν άνοιγμα για αρχή σταθερής εpwτικής σχέσης.Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απομακρύνετε ότι σας πιέζει, σήμερα αναγκαίο θα είναι για εσάς ένα είδος συναισθηματικής εκτόνωσης. Δεν θα απορρίψετε τις εpwτικές προτάσεις που θα λάβετε, θετικοί και προσιτοί θα είστε στα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να φλερτάρουν μαζί σας. Όμορφες συναντήσεις και ευχάριστες συζητήσεις θα φέρουν νέα πνοή στη ζωή σας. Κάποιο πρόσωπο θα καταφέρει να αναστατώσει την καρδιά σας, βγαίνετε από τη στασιμότητα και την μονοτονία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> «Με ΑΥΤΟΝ τον Τρόπο Έχασα 16 Ολόκληρα κιλά»: Η Νατάσα Μποφίλιου μας Αποκαλύπτει το μυστικό της

Tοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα σταθερότητα θα υπάρξει στα συναισθήματα σας αλλά και τους στόχους σας. Απρόσμενο και θετικό άνοιγμα θα σας δώσει τη δυνατότητα επανασύνδεσης. Ξαφνικά συμβάντα θα φέρουν νέα τροπή, τα μαντάτα που θα λάβετε θα φέρουν αισιοδοξία στην σκέψη και στη καρδιά σας. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείτε τετ α τετ με πρόσωπο που διατηρείτε στο εpwτικό σας στόχαστρο, η συνομιλία σας δεν αποκλείεται να έχει ως κατάληξη την στερέωση μόνιμου εpwτικού δεσμού.

Aιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα νιώσετε έτοιμοι να αποκαλύψετε τα κρυμμένα αισθήματα που νιώθετε για ένα συγκεκριμένο άτομο. Σχετικά με πρώην ερωτικό σας ταίρι αποτελεσματική θα είναι η επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε, σήμερα θα στρωθεί έδαφος για επανασύνδεση. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ραντεβού, σας δίνω τη συμβουλή να φανερώστε ελεύθερα τις εpwτικές διαθέσεις που θα σας διακατέχουν, εκδηλώστε τα αισθήματα σας, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ενθουσιάσει.

Yδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή όψη θα σας απομακρύνει από εσωστρέφειες, ο εκδηλωτικός τρόπος με τον οποίο θα κινηθείτε θα σας φέρει καινούργια ερωτικά ανοίγματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας αποκαλύψει γεγονότα και συναισθήματα που θα σας αφήσουν έκπληκτους. Σε περίπτωση που σας πιάσει αμηχανία μπροστά στις εξομολογήσεις που θα λάβετε, να ξέρετε πως αν εκδηλωθείτε με θέρμη, τότε πολύ γρήγορα θα βρεθείτε μπροστά στο ενδεχόμενο δυνατού και σταθερού ερωτικού δεσμού.

Iχθύες

Φίλοι μου Ιχθείς, ειλικρινής και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, σε συνδυασμό με την ανάγκη να φλερτάρετε και να προσεγγίσετε θα γίνετε προσιτοί και συμπαθείς σε καινούργια πρόσωπα. Σήμερα ένα απρόοπτο τηλεφώνημα θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως αναζωογονητικό. Θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις, η μέρα σας κλείσει με θερμές αναστατώσεις, μην εκπλαγείτε αν τα γεγονότα σας φέρουν αντικριστά πρόσωπο με πρόσωπο, με μια παλιά και όχι ξεχασμένη σας αγάπη… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…