προβλέψεις, https://real-life.gr/

Αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης!! Μοιραία συνάντηση με παλιά αγάπη γι’ αυτά τα ζώδια!

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…

Tι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης;

Τι επιφυλάσσει για αύριο στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός;

Απροσδόκητες συναντήσεις ταράζουν τα εpwτικά για κάποια ζώδια.

Τι λένε οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για την Πέμπτη 15-2-2018?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> 5+1 πράγματα που απαγορεύονται να κάνεις για τον σύντροφό σου! Με το τελευταίο μάλιστα, έχεις χάσει το παιχνίδι…

Κριός

Το πρασινομάτικο τέρας της ζήλιας υψώνει το άσχημο κεφάλι του. Εξαρτάται από εσάς να κατανοήσετε ότι δεν έχετε λόγο να βασανίζετε έτσι τον εαυτό σας, κάθε φορά που το ταίρι σας ανοίγει την πόρτα για να βγει από το σπίτι… Αξιοποιήστε τις ώρες που μένετε μόνοι για να σκεφτείτε καλύτερα τις αντιδράσεις σας!

Ταύρος

Ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα από πρόσωπο του παρελθόντοςθα σας αναστατώσει και θα αφυπνίσει την ανάγκη σας για πά8ος… Καλό θα είναι να σκεφτείτε καλά όλα τα ενδεχόμενα, πριν βάλετε μπροστά μια κατασταση που δεν θα έχει σταματημό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Survivor: Έμειναν όλοι άφωνοι!! Προσβολή-σ0κ από Μαρίνα Πήχου κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

Δίδυμοι

Κάθε παρανόηση και παρεξήγηση θα εξαλειφτεί, αν ακούσετε το ταίρι σας σήμερα. Αν είστε ελεύθεροι, θα καταφέρετε να διαλευκάνετε μια υπόθεση του παρελθόντος που σας προβλημάτιζε. Η μέρα είναι ιδανική για να ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας στο τραπέζι.

Καρκίνος

Να είστε προετοιμασμένοι για ανακαλύψεις και για μεγάλο ενθουσιασμό… Σας αναμένουν παθιασμένες στιγμές, που δεν χρειάζονται πολλά λόγια γιατί δεν χρειάζονται δεύτερες σκέψεις. Ζήστε το παρόν. Πιθανή συνάντηση με παλιό αίσθημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πες το ζώδιο του να σου πω, πώς θα του πάρεις το μυαλό από το πρώτο ραντεβού

Λέων

Σήμερα θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πολλές περισσότερες κοινέςαξίες με το ταίρι σας, απ’ όσες νομίζατε… Αρκούσε μόνο να εκθέτετε τα θέματά σας από διαφορετική οπτική.

Παρθένος

Είναι βέβαιο ότι επενδύετε πολλά στη σχέση σας, αρκεί να μην περιορίζετε τον εαυτό σας σε συζητήσεις για πρακτικά θέματα. Όσο κι αν αποδεικνύετε την αφοσίωσή σας, δεν αποκλείεται να δεχθείτε κριτική για έλλειψη ρομαντισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αποκάλυψη β0μβα- Απίστευτη η εικόνα του! Δείτε τι κάνει σήμερα το απόλυτο σύμβολο των 80s Πάνος Μιχαλόπουλος

Ζυγός

Οι απόψεις σας είναι απόλυτα διαυγείς, γι’ αυτό αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να οδηγήσετε το ταίρι σας προς την κατεύθυνση που θέλετε εσείς. Έχετε όλα τα μέσα και να φόντα για να το σαγηνεύσετε και να το πείσετε, ώστε να ενδυναμώσετε τον δεσμό ανάμεσά σας.

Σκορπιός

Σήμερα θα απαλλαγείτε από κάποιες αμφιβολίες, που δεν σας επέτρεπαννα προχωρήσετε την προσωπική σας ζωή. Θα πάρετε μεγάλη χαρά, γιατί θα ξεπεραστούν όσα προκαλούσαν αμηχανία σε εσάς και το ταίρι σας… Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να μιλήσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> H Άση Μπήλιου προειδοποιεί !! Τα παρακάτω ζώδια βρίσκουν επιτέλους το άλλο τους μισό

Tοξότης

Γίνεστε όλο και πιο ελκυστικοί και νιώθετε έτοιμοι να δεχθείτε κάθε πρόκληση που φέρνει στον δρόμο σας ο έpwτας… Το πά8ος πλανάται στην ατμόσφαιρα, γι’ αυτό ζήστε τη στιγμή χωρίς να αναλύετε τίποτα. Άτομο από το παρελθόν πιθανόν να επιδιώξει επανασύνδεση.

Aιγόκερως

Τα ήρεμα νερά σας θα αρχίσουν να ταράζονται από κάποιες νέες δυναμικές, που συνδέονται με την έναρξη της δράσης στα μεγάλα σας σχέδια… Τώρα πρέπει να στραφείτε στον εσωτερικό σας εαυτό για να επιλύσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην προσωπική σας ζωή.

Yδροχόος

Η ένταση των συναισθημάτων σας είναι αυτή που αναστέλλει τη λογική σας. Πρέπει να αναβάλετε για λίγο τις μεγάλες αποφάσεις που έχετε να πάρετε, για να απολαύσετε πιο πολύ το τώρα – αδράξτε τη μέρα

Iχθύες

Ένας θετικός διάλογος θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα διαφορετικά. Τα συναισθήματά σας θα σας οδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση, δείχνοντάς σας όσα πρέπει να πράξετε για το καλό σας… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ