προβλέψεις, https://real-life.gr/

Αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής!! Απρόσμενη συνάντηση με παλιά αγάπη για αυτά τα ζώδια!

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…

Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής;

Τι επιφυλάσσει για αύριο στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός;

Ο ανάδρομος Δίας ταράζει τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια.

Τι λένε οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Παρασκευής 9-3-2018?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Eκτακτο- Είδηση β0μβα:!! Ανακλήθηκαν όλες οι άδειες στρατιωτικών στον Έβρο

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ο ανάδρομος Δίας μάλλον θα επαναφέρει κάτι από το παρελθόν που σε είχε αλλάξει και τώρα είσαι σε θέση να το αντιμετωπίσεις.

Ελεύθεροι Κριοί
Είσαι πιο εξειδικευμένη από όσο πίστευες – αυτό πρόκειται να αποδείξει η τωρινή σου εμπειρία- άφησε την απόρριψη εκεί που ανήκει, στο παρελθόν-.
Κριοί σε σχέση
Είναι μια μέρα που θα έχεις αυτοπεποίθηση και θα νιώσεις μετανοιωμένη για κάτι που αγνόησες για καιρό. Ε! μη στεναχωριέσαι, όλοι το κάνουμε.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ο Δίας ανάδρομος στο αντίθετό σου ζώδιο θα κάνει τους άλλους να πονοκεφαλιάζουνε για τις ξεπερασμένες απόψεις τους. Εσύ τα έχεις ακούσει προ πολλού.Ελεύθεροι Ταύροι
Ένα άτομο που πίστευες πως ήταν συνεσταλμένο θa αρχίσει να ξεδιπλώνεται. Όλο αυτό θα δείχνει μάλλον se ξι στα μάτια σου.
Ταύροι σε σχέση
Ίσως χρειαστεί να εργαστείς λίγο πιο αργά πιο μεθοδικά για να εκπαιδεύσεις κάποιον στη δουλειά σου. Κάτι ακόμη που επισημαίνει το σημερινό σου ωροσκόπιο είναι πως είσαι μπερδεμένη και δεν ξέρεις τι θέλεις-Συγκεντρώσου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τώρα νέο Survivor Spoiler: Πάγωσαν όλοι!! Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση από το ριάλιτι…

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, ίσως υποτιμάς τη επιρροή που έχεις στο γενικότερο κλίμα και στη διάθεση των συνανθρώπων σου.-κατά καιρούς είσαι πολύ μετριόφρων.

Ελεύθεροι Δίδυμοι
Είναι κλισέ αλλά, μήπως να κάνεις μερικά βήματα πίσω πριν επιστρέψεις εκεί που ήσουν? Μετά μπορείς να προχωρήσεις άφοβα. Από σένα εξαρτάται.
Δίδυμοι σε σχέση
Δε φοβάσαι τη σκληρή δουλειά. Είναι κάποιοι που σου βάζουν τρικλοποδιές στην εργασία σου και μάλιστα με φανερό τρόπο- Ή μήπως είσαι εσύ ο ίδιος ?

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, με τον ανάδρομο Δία θα είσαι αντίθετος με τη σημερινή τάση ή θα αλλάξεις πορεία και δε θα ακολουθήσεις το κοπάδι.

Ελεύθεροι Καρκίνοι
Με το να είσαι υπερβολικά απολογητικός δε θα εμπνέεις εμπιστοσύνη στους άλλους. Η επιτυχία έρχεται όταν φαίνεται πως ξέρεις τι κάνεις.
Καρκίνοι σε σχέση
Με το να κάνεις τα συνηθισμένα για να διασκεδάσεις μάλλον δεν είναι πια και τόσο συναρπαστικό. Μη το ρίξεις στο τζόγο όμως, για να διασκεδάσεις, γιατί αυτό είναι μάλλον λίγο βιαστικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!! Προσοχή, έρχονται έpwτες «φωτιά» για τα συγκεκριμένα ζώδια

Λέων

Αγαπητέ Λέων, το ωροσκόπιο σήμερα σου λέει να χαλαρώσεις και να αποφύγεις θορυβώδεις και νευρικούς ανθρώπους. Είναι εύκολο να παρεξηγήσεις κάποια σήματα που σου στέλνει κάποιος.Ελεύθεροι Λέοντες
Αντίο μπερδέματα, καλώς ήρθες αυτοσεβασμέ!! Δε χρειάζεται να εγκαταλείπεις την προσπάθεια όταν δημιουργείται χάος.
Λέοντες σε σχέση
Ρωτώντας τους άλλους και ακούγοντας πραγματικά την άποψή τους χωρίς να γυρνάς τη συζήτηση σε σένα είναι κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα σήμερα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η αγαρμποσύνη είναι μια πρακτική που πρέπει να συνηθίσεις. Όπως και τα κηρύγματα από κάποιους ξερόλες που δεν έχουν καμιά εμπειρία.

Ελεύθεροι Παρθένοι
Με βάση αυτό που θα ακούσεις σήμερα- και που θα είναι λάθος λόγω ανάδρομου Δία- θα αλλάξεις κάποιες αποφάσεις σου.
Παρθένοι σε σχέση
Τι από όλα αυτά θα έχει σημασία σε 100χρονια? Βρίσκεσαι σε φιλοσοφική διάθεση αλλά δεν είναι ανάγκη να λες μεγάλα λόγια. Μόνο ο Δίας μπορεί, αλλά αυτός είναι μεγάλος…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Παναγιά μου…Έμεινε η μισή!! Πρωταγωνίστρια του Τατουάζ έχασε 38 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, όπως τα δέντρα λυγίζουν για να μη σπάσουν από το δυνατό αέρα, έτσι κι εσύ πρέπει να είσαι πιο ευέλικτος. – γιατί η αντίσταση σου στις αλλαγές σε άφησε στην απέξω στο παρελθόν.

Ελεύθεροι Ζυγοί
Υπάρχει μια αίσθηση του « πάμε πάλι» .Ίσως αποκοπείς από κάτι υλικό που σου θύμιζε τον παλιό σου εαυτό και δε σε ενδιαφέρει πια.
Ζυγοί σε σχέση
Όλο δικαιολογίες και υποσχέσεις. Δε το θέλεις γραμμένο και με αίμα, αλλά καλό είναι κάποιοι να κρατάνε τις υποσχέσεις τους.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Δία από σήμερα ανάδρομο στο ζώδιο σου ίσως να εγκαταλείψεις κάτι που δεν εκτελέστηκε σωστά την πρώτη φορά και να το δουλέψεις καλύτερα την επόμενη.Ελεύθεροι Σκορπιοί
Μπορεί να υποψιάζεσαι πως θα είναι σαν μερικούς δημοσιογράφους. Λίγο υπερβολικός, λίγο φαφλατάς, αλλά τι πειράζει αν όλα δείχνουν πως είναι λειτουργικός.
Σκορπιοί σε σχέση
Θα το κάνεις για αυτούς αν το κάνουν κι αυτοί για σένα. Δε θα πας σ’ αυτούς αν δεν έρθουν πρώτα αυτοί σε σένα. Απλοί, αλλά αποτελεσματικοί κανόνες από το βιβλίο επιβίωσης του Σκορπιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τι δείχνει ο μήνας που γεννήθηκες, για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου! Θα μείνετε άφωνοι

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, ο κυβερνήτης σου ο Δίας, γυρίζει ανάδρομος σήμερα κι αυτό θα σε κάνει να βάλεις μια παύση στις σκέψεις σου ή να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου.

Ελεύθεροι Τοξότες
Μερικοί πιστεύουν πως είναι βαθυστόχαστοι ενώ εσύ ακούς ένα σωρό ασυναρτησίες.
Τοξότες σε σχέση
Είναι το κάρμα σου που παρακολουθεί την κάθε σου κίνηση ή το άλλο σου μισό? Μήπως κάποιος το παίζει Θεός? Δεν πήραν ακόμα το μήνυμα ?

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, οι φίλοι ίσως πάρουν πίσω όσα είπαν ή να σε κάνουν να σκεφτείς τη λέξη υποκριτής αρκετές φορές σήμερα.
Ελεύθεροι Αιγόκεροι
Μια σκληρή πρόφαση που ακολουθείς μπορεί να ακολουθηθεί ή μήπως είσαι ο ίδιος η σκληρή πρόφαση που κάποιος πασχίζει να ακολουθήσει?
Αιγόκεροι σε σχέση
Το σημερινό ωροσκόπιο σου δείχνει πως δεν επανέρχεται η κατάσταση όπως ήταν στο παρελθόν και όσο σκληρότερα προσπαθείς τόσο ηλίου φαεινότερο θα είναι.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ο ανάδρομος Δίας στο αντίθετο ζώδιο, μπορεί να καταβαραθρώσει ανθρώπους και καταστάσεις σήμερα. Προσπάθησε να μη παρεξηγήσεις κάποιον σήμερα.

Ελεύθεροι Υδροχόοι
Μια μετριοπαθής συμπεριφορά μπορεί κάποιον να τον αφήσει άδειο. Σίγουρα στη ζωή πρέπει να συγκεντρώσεις όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες.
Υδροχόοι σε σχέση
Δίνεις περισσότερα από όσα παίρνεις. Ίσως γιατί έμφυτα προστατεύεις την ιδιωτική σου ζωή ή μήπως φοβάσαι πως θα δειλιάσεις αν αφεθείς?

Ιχθύες

Αγαπητέ Ιχθύ, πως σκοπεύεις να γιορτάσεις το γεγονός πως έρχεται παρασκευή? Θα κλείσεις κάπου για μονοήμερη ή για ένα σπέσιαλ σαββατοκύριακο?

Ελεύθεροι Ιχθύες
Πρέπει να αφήνουμε ελεύθερο ότι αγαπάμε .Εκτός αν είναι παγωτό σοκολάτα. – αυτό είναι για πάντα κρατούμενος!!!
Ιχθύες σε σχέση
Σήμερα δεν είσαι αφοσιωμένος σ ένα πράγμα. Το μυαλό σου τρέχει κι έχεις πολλές ιδέες-μεγαλεπήβολες… Πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ