Αισθηματικές προβλέψεις της Τρίτης!! Για τα παρακάτω ζώδια φτάνει απροσδόκητη επανασύνδεση!

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…

Έντονα τα συναισθήματα που έρχονται για κάποια ζώδια.

Τι επιφυλάσσει για την Τρίτη στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός?

Απρόσμενα γεγονότα ταράζουν τα εpwτικά νερά για κάποια ζώδια.

Τι λένε οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για την Τρίτη 13-2-2018?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ήρθε επιτέλους η σειρά τους!! Αυτά τα ζώδια θα έχουν μια άκρως εpwτική μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Κριός

Σήμερα να αναμένετε συζητήσεις με άτομα του στενού σας κύκλου, που θα αποσπάσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Φροντίστε πιο πολύ την ισορροπία στη διατροφή σας και βάλτε στο πιάτο σας περισσότερα φρέσκα προϊόντα. Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, συνάντηση με άτομο του παρελθόντος.

Ταύρος

Αν τακτοποιήσετε λίγο περισσότερο τις ιδέες σας, δεν θα χρειάζεταινα χειρίζεστε συνεχώς πολλά πράγματα μαζί. Δεν απέχετε πολύ από την πραγμάτωση των στόχων σας πλέον, γι’ αυτό πρέπει να φροντίζετε τις αντοχές και τη σωματική σας ευμάρεια…

Δίδυμοι

Έχει φτάσει η στιγμή να κάνετε κάποια μεγάλη αλλαγή. Οι φιλοδοξίες σας είναι απόλυτα υγιείς, όμως μια αίσθηση ότι κάτι λείπει σας προκαλεί παροδική κόπωση. Δώστε τις απαραίτητες βιταμίνες και σωματική άσκηση στον οργανισμό σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αυτοί Είναι οι 15 Διάσημοι Έλληνες που Είναι τσιγγάνοι!! Για Κάποιους ΔΕΝ το Γνωρίζαμε καν

Καρκίνος

Ένα σπουδαίο σχέδιό σας βρίσκεται κοντά στην πραγμάτωσή του, αρκεί να επιδείξετε την υπομονή που χρειάζεται για να φτάσετε ως εκεί. Δείξτε λίγη περισσότερη φροντίδα στον εαυτό σας και τη σωματική σας κατάσταση, δεν κοιμάστε αρκετά.

Λέων

Οι επιλογές που θα κάνετε σήμερα, θα είναι πιο σημαντικέςαπ’ όσες έχετε κάνει ως τώρα! Κοιτάξτε προς το μέλλον σας, ώστε να χαράξετε τον δρόμο που θα σας πάει εκεί. Είστε σε εξαιρετική φόρμα, γι’ αυτό μην καταβάλετε περισσότερο κόπο απ’ όσο χρειάζονται οι δραστηριότητές σας.

Παρθένος

Η ιδιοσυγκρασία σας χαρακτηρίζεται από δικαιοσύνη προς τους άλλους ανθρώπους, γι’ αυτό ανθίζετε με κάθε καλή παρέα… Γι’ αυτό πρέπει να παίρνετε τα μέτρα σας πριν βουτήξετε με κλειστά μάτια, σε δραστηριότητες που μπορεί να σας επιφέρουν τραύματα. Μη σας παραξενέψει μια επικοινωνία από παλιό αίσθημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πήγε σε πρωινή εκπομπή & ζήτησε να την “σουλουπώσουν”! Κανείς δεν πίστευε ότι είναι η ίδια γυναίκα…

Ζυγός

Κάτι καινούργιο έχει ξεκινήσει για να σας συναντήσει, σύντομα θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις που θα συνάδουν άρτια με τα σχέδιά σας! Εξασκήστε τους μύες σας απόψε, για να τους ζεστάνετε και να τους εναρμονίσετε με την ενέργεια που θα χρειαστεί να καταβάλετε…

Σκορπιός

Κάποια ανησυχία σας θα περάσει επιτέλους στο πίσω μέρος του μυαλού σας,αφήνοντας χώρο για να αναδυθεί ένα παλιό σας όνειρο. Τώρα έχει όλα τα εχέγγυα για να το κάνετε πράξη, γι’ αυτό αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας προκειμένου να αξιολογήσετε τα δεδομένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Η Λίτσα Πατέρα μας προειδοποιεί!! Για αυτά τα 4 ζώδια έρχεται απροσδόκητη τύχη

Τοξότης

Έχετε την αίσθηση ότι κάποια πράγματα προχωρούν με υπερβολική ταχύτητα, γι’ αυτό πρέπει να συζητήσετε με τα άτομα εκείνα που σας επαναφέρουν σε υγιείς ρυθμούς. Το σώμα και το πνεύμα σας είναι σε καλή αρμονία, λίγη άσκηση θα σας βοηθήσει να αποβάλετε τις εντάσεις σας.

Αιγόκερως

Η διαύγεια των ιδεών σας θα προσελκύσουν καινούργιους θαυμαστές κοντά σας, κάτι που θα εντείνει το πάθος σας για την υπεράσπισή τους! Σας κατακλύζει η αυτοπεποίθηση ότι μπορείτε να χειριστείτε όλες τις υποχρεώσεις σας, όμως μην ξεχνάτε να ξεκουράζεστε όσο πρέπει.

Υδροχόος

Η υπερβολική σας αυτοπεποίθηση μπορεί να μειώνει τα πλεονεκτήματα που έχετε κερδίσει με πολύ κόπο, γι’ αυτό πρέπει να είστε πιο εχέμυθοι ως προς τα σχέδιά σας. Ίσως να νιώθετε απειλημένοι από κάποιες πλευρές, ενώ σπαταλάτε πολύ χρόνο σε δύσκολες και αχρείαστες δραστηριότητες. Βάλτε καλύτερο πρόγραμμα στις κινήσεις σας.

Ιχθύες

Σήμερα θα δείτε ολοκάθαρα ποιες είναι οι προθέσεις κάποιων συγκεκριμένων ατόμων… Ξεπεράστε τα, θέστε στον εαυτό σας τα δικά σας όνειρα και φροντίστε να φορτίζετε συχνά την ενέργειά σας. Πρόσωπο από το παρελθόν πιθανόν να επιδιώξει συνάντηση μαζί σας… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ