Α ισθηματικές Προβλέψεις της Tετάρτης!! Παλιoί Έpwτες «Φουντώνουν» ξαφνικά γι’ αυτά τα ζώδια!

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές Προβλέψεις της Tετάρτης;

Τι επιφυλάσσει για αύριο στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Με τον Φλογερός Άρης που ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο, έρχονται θετικές όψεις στα αισθηματικά. Απροσδόκητα γεγονότα ταράζουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια….

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Tετάρτης 27-6-2018

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, τώρα θα έχετε τη δύναμη να απελευθερωθείτε από συναισθηματικές εξαρτήσεις και από παρελθοντικά εpwτικά πρόσωπα. Θα είστε πλέον σε θέση να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δράση με στόχο το καινούργιο εpwτικό ξεκίνημα. Με το ταίρι σας θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, θα εντοπίσετε αίτιες, θα βρείτε λύσεις. Σας φανερώνω πως αυτή τη φορά οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε θα έχουν βάση και αξία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πως αvτιδρούv τα 12 ζώδια όταν «Δαγκώσουν» την λαμαρίνα?

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα σας προκαλέσει συναισθηματικές εντάσεις που θα προκύψουν από την ανάγκη σας να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα και να κυνηγήσετε την ερωτική ένταση. Με το εpwτικό ταίρι που αυτή τη στιγμή διατηρείτε στη ζωή σας θα περάσετε σε εκ βάθους αναλύσεις, θα προσπαθήσετε να εξηγήσετε και να κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ σας. Για τους εpwτικά μόνους έντονη θα είναι η διάθεση σας για εpwτικές δοκιμασίες, ευχάριστες συνομιλίες θα ανοίξουν δίοδο καινούργιας εpwτικής γνωριμίας.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, τώρα θα νιώσετε την δύναμη να διώξετε αρνητικά πρόσωπα από τη ζωή σας, δεν θα ανεχτείτε άλλο πιέσεις στασιμότητες και εξαρτήσεις. Θα είναι σωστή χρονική στιγμή για να κάνετε το βήμα να απαλλαγείτε μια και καλή από ότι σας απογοήτευσε ή σας κούρασε ψυχολογικά. Σήμερα θα υπάρξουν διαπιστώσεις που θα σας βγάλουν από ανασφάλειες και καχυποψίες. Τυχαία γνωριμία θα σας δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσετε την εpwτική σας ζωή με καινούργιο πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ο Φλογερός Άρης στον Υδροχόο: H Άση Μπήλιου Προειδοποιεί! Ξαφνικές Επανασυνδέσεις γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη σας φέρνει εκπλήξεις και τυχαία γεγονότα που θα αναστατώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν εξάρσεις και ακραία αισθήματα. Θα σας εξιτάρει ο προσωπικός διάλογος που θα έχετε με πρόσωπο εpwτικού ενδιαφέροντος, στην κουβέντα σας θα αποκαλυφθούν κρυμμένες αλήθειες. Θα φανείτε ιδιαιτέρως μαχητικοί, στις κινήσεις σας θα εφαρμόσετε μελετημένη στρατηγική. Σήμερα δεν αποκλείεται να κάνετε προσπάθεια επανασύνδεσης, οι εξελίξεις θα είναι ενθαρρυντικές.Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, μια φιλική σας συνάντηση θα πάρει ερωτική μορφή και εξέλιξη. Σήμερα ο έντονος εpwτισμός σας θα σας δημιουργήσει την διάθεση να περάσετε σε παρορμητικές δυναμικές εκδηλώσεις, αρκετά τολμηρές θα είναι οι ερωτικές σας προσεγγίσεις. Ενισχυμένο θα είναι το ενδιαφέρον σας για διεκδικήσεις, θα υπάρξουν απρόσμενες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε έναν νέο τρόπο ζωής. Δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εναλλαγές, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα δε θα έχετε διάθεση να κρύψετε αυτό που θα νιώσετε, ειλικρινείς και εσώψυχες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τις αυταπάτες σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα προκύψει καινούργια γνωριμία που δε θα είναι περαστική ούτε ανούσια. Έντονη εpwτική έλξη θα προκύψει ανάμεσα σας εσάς και σε πρόσωπο, που θα σας γοητεύσει από την πρώτη ματιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> 5+1 Μυστικά που Xρησιμοποιούν οι Επαγγελματίες Αθλητές για να Κάνουν τον Τέλειο ύπνο

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ο συναισθηματικός σας κόσμος ενδέχεται να περάσει από έντονα σκαμπανεβάσματα, κύματα θα εμφανιστούν στην καρδιά σας. Πάθος, ένταση και ανάγκη για εξακριβώσεις θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τα γεγονότα θα φέρουν συναντήσεις που θα λύσουν μυστήριες καταστάσεις. Αποφύγετε κινήσεις που θα μπορούν να προκαλέσουν σκηνές ζήλειας από το ταίρι σας. Καλό θα είναι να οριοθετήσετε την αινιγματική σας συμπεριφορά για να μην υπάρξουν αμφισβητήσεις και καχυποψίες που θα οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ο δυναμισμός και ο εpwτικός σας μαγνητισμός θα σας κάνουν ακαταμάχητους. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, με σωστή κρίση θα ψυχολογήσετε το ταίρι σας, σήμερα θα αναζητήσετε την δυνατή αίσθηση ίσως και το φλογερό πάθος. Προτάσεις και ανέμελες συζητήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα σας ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα γνωρίσετε. Άτομο εντυπωσιακής εμφάνισης οικιοθελώς θα εγκλωβιστεί στα εpwτικά σας δίχτυα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πάγωσε η Μέγκαν Μαρκλ!! Δείτε τι της Eπέβαλε να κάνει για έξι Mήνες η βασίλισσα Ελισάβετ

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα προκύψουν δυνατά συναισθηματικά γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν ένταση, θα προκληθεί ανεξέλεγκτη έλξη. Η μέρα σας θα έχει απρόοπτες επαφές, μη προγραμματισμένες συναντήσεις, η ξαφνική εμφάνιση ενός καινούργιου ατόμου θα διευρύνει τις εpwτικές σας βλέψεις, αποκτάται καινούργιες επιθυμίες. Παλιά εpwτική σας υπόθεση θα βγει στο προσκήνιο.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ίσως να σας δημιουργήσει τη διάθεση να κλειστείτε στον εαυτό σας κρατώντας μυστική την συναισθηματική σας κατάσταση, ωστόσο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα κάνει την προσπάθεια να διεισδύσει στον ψυχικό σας κόσμο. Θα σας παροτρύνω να ανοίξετε την καρδιά σας, θα είναι μια σωστή μέθοδος να εκτονώσετε την εσωτερική σας ένταση, θα καταφέρετε να βρείτε συναισθητική διέξοδο. Ευχάριστη πρόταση δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε γεγονός νέας εpwτικής γνωριμίας!

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ερωτικές και αισθησιακές θα είναι οι διαθέσεις σας. Σε συνδυασμό με την ανάγκη σας να σταθμεύσετε ερωτικά και να αποκτήσετε σταθερότητα, θα γίνετε προσιτοί σε πρόσωπο που πολιορκεί από καιρό το εpwτικό σας ενδιαφέρον. Θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις, η συμπεριφορά σας θα είναι άμεση και επικοινωνιακή. Τα γεγονότα θα σας φέρουν αντικριστά με πρόσωπο, που από την πρώτη στιγμή θα παρατηρηθεί αμοιβαία έλξη μεταξύ σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργεί τη διάθεση να ξεφύγετε από τον προγραμματισμό και τη ρουτίνα, θα κάνετε ότι περνά από το χέρι σας προκειμένου να διεισδύσετε σε μια διαφορετική συναισθηματική διάσταση. Ένταση, έλξη, και πάθος θα αναζητήσετε, ίσως να μην λείψουν σκηνές ζήλειας, ενδεχομένως να μην περιορίσετε την ανάγκη σας να φτάσετε στα άκρα. Οι προτάσεις που θα λάβετε για εξόδους διασκέδασης θα σας προσφέρουν ευχάριστες ανέμελες στιγμές, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει εpwτικά…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…