Αισθηματικές Πpοβλέψεις της Παρασκευής!! Απρόσμενη Συνάντηση με Παλιά Αγάπη γι’ αυτά τα ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής;

Τι ετοιμάζει για αύριο στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο μας δίνει μια ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Απροσδόκητες συναντήσεις ταράζουν τα εpwτικά σε κάποια ζώδια…..

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Παρασκευής 13-7-2018

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, θα έχετε σκοπό να μην τεντώσετε άλλο το σκοινί. Όμορφες συναντήσεις και ευχάριστες συζητήσεις θα φέρουν νέα πνοή στη ζωή σας. Θερμή θα είναι η καρδιά σας με έντονη τη διάθεση να βελτιώσετε τις ερωτικές επαφές και σχέσεις σας. Πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης θα καταφέρει να αναστατώσει τις ερωτικές σας διαθέσεις, προμηνύεται ευχάριστη γνωριμία μελλοντικής πορείας.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, ειρηνική διάθεση και ορθή κρίση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στοιχεία που θα ανοίξουν δίοδο συνεννόησης. Η συναισθηματική σας σταθερότητα και η θερμή ερωτική σας στάση θα φέρουν ευνοϊκό αποτέλεσμα στην ερωτική σας επικοινωνία κλείνοντας με επιτυχία αρνητικές υποθέσεις. Σήμερα θα καταφέρετε να γίνετε ιδιαιτέρως συμπαθείς στα καινούργια άτομα, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός ελκυστικού προσώπου που δε θα διστάσει να σας φανερώσει την έλξη του.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, απρόσμενα και ευχάριστα ερωτικά γεγονότα θα σας δραστηριοποιήσουν, θα δημιουργηθεί ανάγκη να περάσετε σε γρήγορες και άμεσες πράξεις. Θερμή και ερωτική θα είναι η διάθεσή σας, σήμερα θα υπάρξουν επαφές που θα ανοίξουν ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Ευχάριστα λόγια θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για πορεία σταθερής ερωτικής σχέσης, έρχεται αίσιο αποτέλεσμα που θα ανοίξει καινούργιο ερωτικό ορίζοντα στη ζωή σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ερωτική σταθερότητα θα θελήσετε στη σχέση σας, θα επιδιώξετε ισορροπία και θα τα πάτε μια χαρά. Η διπλωματική τακτική που θα εφαρμόσετε στις συζητήσεις σας θα σας οδηγήσουν σε επιτυχημένο αποτέλεσμα, ταχτοποιείτε ερωτικό ζήτημα, απαλλάσσετε από αβάσιμες φοβίες. Επικοινωνία θα έχετε με το πρώην ταίρι σας, αλλαγμένη θα δείτε τη στάση του, επανεκτιμά τον χαρακτήρα σας, έρχεται συνεννόηση σε θέμα που αποτέλεσε αιτία χωρισμού.Λέοντας

Φίλοι μου Λέοντες, τύχη θα έχετε σε ερωτικά ζητήματα, σήμερα θα εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων. Στόχος σας θα είναι να βρείτε τρόπους δημιουργικής επικοινωνίας, να λύσετε διαφορές ή παρεξηγήσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δείξετε στο στυλ και στην εμφάνιση σας, δεν αποκλείεται να προβείτε σε αλλαγές που θα βελτιώσουν την εικόνα σας. Καταφθάνει ευχάριστο γεγονός, ίσως να εκπλαγείτε από το ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει άτομο, που μέχρι τώρα είχατε μόνο φιλική επικοινωνία.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα σας κάνει επικοινωνιακούς και ανοιχτόκαρδους, θα έχετε τη διάθεση να συζητήσετε και να φανερώσετε την συναισθηματική σας κατάσταση. Η συγκαταβατική σας διάθεση θα αλλάξει τη συμπεριφορά ενός προσώπου, που θα τολμήσει τελικά να παραδεχτεί τα λάθη και τις υπερβολές του. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο που ο χωρισμός σας ήταν πρόσφατος.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε, να επανασυνδεθείτε και να βρείτε την ερωτική ασφάλεια που αναζητάτε. Θα είστε εξοπλισμένοι με αισιοδοξία, με ανέμελη διάθεση και με έντονη την ανάγκη να επουλώσετε συναισθηματικές πληγές. Σήμερα θα επιμεληθείτε ιδιαιτέρως την εξωτερική σας εμφάνιση, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να τραβήξετε τα βλέμματα. Η γοητεία σας θα βρίσκεται στα ύψη, θα υπάρξει πρόσωπο που θα σας πλησιάσει δίνοντας σας την ευκαιρία να ανανεωθείτε ερωτικά.Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα φέρει ισορροπία στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα καταλαγιάσει την αντιδραστική σας τάση, θα σας δημιουργήσει την διάθεση για ήρεμους διαλόγους και εποικοδομητικές συζητήσεις. Το παρουσιαστικό σας θα είναι ποθητό και ερωτεύσιμο, ιδιαιτέρως γοητευτικοί θα φανείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που η εξωτερική του εμφάνιση δε θα σας αφήσει καθόλου αδιάφορους. Αξιοποιήσετε το ερωτικό άνοιγμα που θα σας δοθεί ανοιχτή θα είναι η προοπτική να βιώσετε αισθήματα έλξης και αγάπης.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες η σημερινή όψη θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από διλλήματα και λάθος ερωτικές κατευθύνσεις. Μια τολμηρή και εκ βάθους συζήτηση με το πρόσωπο της καρδιάς σας θα βάλει τα πράγματα σε τάξη, θα επανεκτιμήσετε και θα επαναπροσδιορίσετε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξουδετερώσετε συναισθήματα ζήλειας, τώρα θα απελευθερωθείτε από ψυχικό βάρος. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, γνωριμία με ελκυστικό πρόσωπο θα ενισχύσει τον ερωτισμό σας, θα καταφέρετε να βγείτε από τη μονοτονία σας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, νέο τρόπο αντιμετώπισης θα επιλέξετε σχετικά με καταστάσεις που σας δυσκολεύουν, τώρα θα καταφέρετε να βρείτε τον σωστό τρόπο για να απεγκλωβιστείτε από την πίεση. Με αποφασιστικό τρόπο θα δοκιμάσετε καινούργια μέθοδο επικοινωνίας, επιθυμία σας θα είναι να φέρετε ισορροπία και σταθερότητα στην ερωτική σας σχέση. Άνοιγμα νέας ερωτικής γνωριμίας θα υπάρξει επάνω σε τυχαία συνάντηση, θα σας δοθεί ευκαιρία να ζήσετε ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, συγκαταβατική και αισιόδοξη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ευχάριστες συναντήσεις και ξεκάθαρα ειλικρινά λόγια θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Έντονη ερωτική συζήτηση θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, θερμές εξομολογήσεις θα ακουστούν, προετοιμαστείτε η κουβέντα σας θα έχει συναισθηματικό βάθος. Δείξτε εμπιστοσύνη, στόχο θα έχει να παραμείνει στο πλευρό σας ως σταθερό ταίρι. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμή ερωτική συνάντηση ευχάριστης κατάληξης!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύς, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε τέλος σε ζητήματα κόντρας και διφωνιών. Από σήμερα υποχωρεί το αντιδραστικό πείσμα, στόχος σας θα είναι η επίλυση θεμάτων. Με διπλωματικό τρόπο θα κινηθείτε, σήμερα θα καταφέρετε να οδηγήσετε το ταίρι σας στα δικά σας νερά. Οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε θα δημιουργήσουν ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σας, για τους χωρισμένους έρχεται προοπτική επανασύνδεσης που θα προκύψει από δικό σας έξυπνο ελιγμό…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…