Απασφάλισε η Ζένια Μπονάτσου για Λυκουρέζο-Καλογρίδη: «Υπάρχουν και Κάποια Όρια στην…»

Για πρώτη φορά μιλάει για την σχέση του παππού της….

Με μία απίστευτη ωριμότητα στη σκέψη και στον λόγο της, η Ζένια Μπονάτσου σχολιάζει στο Πρωινό τη σχέση που έχουν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τη Νατάσα Καλογρίδη. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…..

«Δεν χρειαζόταν τόσος ντόρος για όλη αυτή την κατάσταση,

ειδικά μετά από τον θάνατο της γιαγιάς μου»….

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Χαμός στο Power of Love: Αποκάλυψη β0μβα από Πάνο!! Πέσανε οι Μάσκες λίγο πριν το τελικό

Με μία απίστευτη ωριμότητα -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- στη σκέψη και στον λόγο της, η Ζένια Μπονάτσου σχολιάζει στο Πρωινό τη σχέση που έχουν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τη Νατάσα Καλογρίδη.

Μια σχέση που λίγους μήνες μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη,

πήρε τεράστια έκταση στα ΜΜΕ και σχολιάστηκε όσο τίποτε άλλο.«Ο καθένας να σου πω ότι κάνει ό,τι θέλει; Δεν θα το πω. Κάπου κάπου νομίζω ότι υπάρχουν και κάποια όρια σε κάποιες καταστάσεις. Μερικές φορές δεν είναι θέμα το τι κάνεις, αλλά το πώς το δείχνεις. Είναι θέμα σεβασμού προς κάποιες καταστάσεις που συνέβησαν πρόσφατα.

Κατά τη γνώμη μου, και να θες να κάνεις αυτή την κίνηση και το επόμενο βήμα, το κάνεις λίγο πιο ήπια και λίγο πιο ήσυχα. Δεν χρειαζόταν τόσος ντόρος για όλη αυτή την κατάσταση μετά από τον θάνατο της γιαγιάς μου. Κρατάω απόσταση και ούτε θα ήθελα να συζητήσω με τον παππού μου αυτό το θέμα»…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πες μου το Ζώδιο του, να σου πω την «Aχίλλειο Πτέρνα» του

Δείτε ΟΛΑ όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…