Ελισάβετ, https://real-life.gr//

Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ ΔΕΝ έχει Πατήσει και Ούτε πρόκειται, το Πόδι της στην Ελλάδα?

Θα σας αφήσει όλους άφωνους η αποκάλυψη…

Τι έχει μαζί μας η Βασίλισσα Ελισάβετ?

Τη σνομπάρει για προσωπικό λόγο, εδώ και δεκαετίες.

Την απάντηση στο ερώτημα, έρχεται να δώσει γνωστός ιστορικός.

Η Βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ, έχει ταξιδέψει μέχρι τώρα σε 196 χώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έστειλε φωτό στη Μητέρα της για να την Πείσει ότι Είναι καλά!! Κόπηκε η Ανάσα της Μάνας με ΑΥΤΟ που είδε στο Πίσω κάθισμα

Ποτέ της όμως, δεν έχει βρεθεί στην Ελλάδα, τη χώρα μάλιστα που γέννησε τον σύζυγο της, Φίλιππο.Γιατί φέρεται τόσο σνομπ στη χώρα του ήλιου και της Δημοκρατίας άραγε?

Την απάντηση στο καυτό ερώτημα έρχεται να δώσει ο γνωστός ιστορικός με ειδίκευση στη βασιλεία Χιούγκο Βίκερς, ο οποίος μίλησε στην Daily Mail για το εν λόγω θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Καταθέσεις «Φωτιά» στη Δημοσιότητα: Η αποκάλυψη της Μίνας για τη «Σκευωρία» Πίσω από την υπόθεση Παντελίδη

Αποκάλυψε, ότι για αυτήν την απαξίωση της Ελλάδας φταίει η κακή πορείακαι η κατάρρευση του θεσμού της βασιλείας, γεγονότα που έβλαψαν τον Φίλιππο.

Όπως αναφέρει ο Βίκερς, όταν ακόμα εκείνος ήταν μωρό, η οικογένεια του εξαναγκάστηκε να αφήσει τη χώρα μετά τη Μικρασιατική καταστροφή, ενώ όλοι τους εξορίστηκαν στη Γαλλία και άλλαξαν το επίθετο τους σε Μαουντμπάτεν.

Επιπλέον, ο ιστορικός αναφέρει ότι ο Φίλιππος αντιπαθεί την Ελλάδα γιατί δίκασε τον πατέρα του, Πρίγκιπα Αντρέα και παραλίγο να τον στείλει για εκτέλεση, λόγω των ευθυνών που έφερε για τη Μικρασιατική καταστροφή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Φρικτή Ανατροπή: Η 62χρονη Βρετανίδα Τουρίστρια στη Ροδόπη ΔΕΝ κατασπαράχθηκε από Σκυλιά αλλά από…

Βέβαια, το 1950 ο ίδιος είχε επισκεφθεί για μια και τελευταία φορά την πατρίδα του,

αφού τον είχε προσκαλέσει ο Βασιλιάς Παύλος, τότε όμως η Ελισάβετ δεν ήταν βασίλισσα…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ