«Δ εν Μπορούσα τα Γυμναστήρια και τις Διατροφές. Έκανα αυτά τα 3 Πράγματα Μόνη μου και Μεταμορφώθηκα»

«Το πρώτο βήμα ήταν να κόψω τις ανθυγιεινές συνήθειες…»

Πόσες ώρες έχουμε περάσει στα Γυμναστήρια, χωρίς αποτέλεσμα? Το να χάσει τα επιπλέον κιλά δεν ήταν εύκολο ή γρήγορο για την Hannah Lester, που ζύγιζε 130 κιλά μόλις έξι χρόνια πριν…

Τότε λοιπόν, ήταν που αποφάσισε με τους συναδέλφους της

να συμμετέχουν σε μία πρόκληση αδυνατίσματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πανικός στα Lidl: Τους Pεζίλεψε με την απόδειξή του!! Άφωνη η Tαμίας μόλις το είδε

Έτρωγε συνέχεια έτοιμο φαγητό και έπινε πολλά αναψυκτικά

Το πρώτο βήμα ήταν να κόψει τις ανθυγιεινές συνήθειες που φαινόντουσαν πως είχαν καταλάβει την ζωή της, ειδικά στα χρόνια του κολεγίου.

Επίσης, το ότι δούλευε σε μαγαζί με γρήγορο φαγητό δεν την βοηθούσε καθόλου.

Έτρωγε συνέχεια έτοιμο φαγητό και έπινε πολλά αναψυκτικά γεμάτα ζάχαρη αντί να έχει μία ισορροπημένη διατροφή.Αλλά τα πράγματα άλλαξαν όταν αποφοίτησε και ξεκίνησε την πρώτη της δουλειά.

Η πρόκληση αυτή ήταν μία καλή ευκαιρία. Η αλλαγή του τρόπου ζωής της ήταν ο τρόπος και το να γίνει πιο χαρούμενη και υγιής ήταν το κίνητρο.Δείτε τις 3 συμβουλές που την βοήθησαν να χάσει βάρος και να αλλάξει την ζωή της:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αν είσαι Κριός ΔΕΝ θα βαρεθείς Ποτέ με Υδροχόο!! Μάθε Τώρα με ΠΟΙΟ ζώδιο Κάνεις το τέλειο ζευγάρι

1. Θέστε λογικούς στόχους.

Εάν ο στόχος ήταν να χάσει τα 45 κιλά, πιθανώς να μην τον είχε πετύχει ποτέ. Αντιθέτως, είχε βάλει ρεαλιστικούς στόχους.Αρχικά, ήθελε να χάσει 15 κιλά μέσα σε 4 μήνες. Αλλά το βάρος άρχισε να φεύγει πολύ γρήγορα όταν σταμάτησε το γρήγορο φαγητό και τα αναψυκτικά και έχασε το βάρος αυτό σε μόλις 2 μήνες.

Η άσκηση έγινε πιο εύκολη και μόλις έφτασε στον στόχο των 20 κιλών αύξησε την ρουτίνα της και γινόταν όλο και πιο δυνατή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αποκάλυψη β0μβα από Δάφνη Λαμπρογιάννη για Μπέζο: «Αυτό που θα σας ΠΩ για τον Γιάννη, Δεν το ξέρει κανείς»

2. Δεν μετράει μόνο αυτό που γράφει η ζυγαριά.

Η Hannah έχανε το κουράγιο της κάθε φορά που ανέβαινε στην ζυγαριά και έβλεπε τον ίδιο αριθμό με την προηγούμενη εβδομάδα. Οι μυς όμως ζυγίζουν περισσότερο από το λίπος οπότε προσπαθούσε να θυμίσει στον εαυτό της να μην κοιτάει μόνο το βάρος της. Αντιθέτως, χρησιμοποιούσε τα ρούχα της για να μετράει την επιτυχία.Και μιλώντας για ρούχα…

3. Κρατήστε τα «Χοντρά» ρούχα σας για να θυμάστε.

Στο ταξίδι της που κράτησε τρία χρόνια, η Hannah έπεσε 10 νούμερα στα ρούχα. Απίστευτο έτσι;

Συμβουλεύει να τα κρατήσουμε αυτά τα ρούχα για να θυμόμαστε πόσο έχουμε καταφέρει με την αποφασιστικότητά μας… και πόσα έχουμε να χάσουμε εάν επιστρέψουμε στις παλιές μας συνήθειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Η Μυστική δίαιτα της Φαίης Σκορδά που κάνει Θαύματα! Διαρκεί 7 μέρες και της χαρίζει ένα ΤΕΛΕΙΟ κορμί για την παραλία

Αυτές οι συμβουλές μπορεί να ακούγονται απλές, αλλά δούλεψαν για την Hannah, και

της πήρε τρία χρόνια να χάσει 45 κιλά και έχει διατηρήσει το ίδιο βάρος για άλλα τρία…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…