ΕΟΦ, https://real-life.gr//

ΕΚΤΑΚΤΗ Προειδοποίηση από ΕΟΦ: Πετάξτε ΑΜΕΣΩΣ Αυτό το Προϊόν από τα ντουλάπια σας

Δείξτε ΟΛΟΙ μεγάλη προσοχή…

Ακρως Επικίνδυνο Προϊόν στην αγορά.

Προειδοποιεί με έκτακτη ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ.

Το προϊόν διαφημίζεται και διακινείται μέσω διάφορων ιστοσελίδων.

Η χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος ενέχει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία του χρήστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Του Κώστα Λεφάκη: Ήλιος στο Παρθένο & Δίας στο Ζυγό!! Έρχονται ΜΕΓΑΛΕΣ Δυσκολίες γι’ Αυτά τα Ζώδια

Πρόκειται για μη εγκεκριμένο προϊόν, το οποίο προωθείται ως συμπλήρωμα διατροφής πριν την προπόνηση.Ο ΕΟΦ, κατόπιν ενημέρωσης από το αρμόδιο Σώμα Επιθεωρητών του Καναδά, προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση του προϊόντος «Psychotic» της εταιρείας «Insane Labz».

Το προϊόν διαφημίζεται και διακινείται μέσω διάφορων ιστοσελίδων και δεν αποκλείεται να διατίθεται και στη χώρα μας μέσω διαδικτύου/μέσων κοινωνικής δικτύωσης.Σύμφωνα με τον εργαστηριακό έλεγχο που διενήργησαν οι καναδικές αρχές, το προϊόν περιέχει υψηλή δόση καφεΐνης καθώς και άλλες διεγερτικές ουσίες (ορδενίνη, ουπερζίνη, αρεκολίνη), χωρίς αυτές να δηλώνονται στην επισήμανση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Εμφανίστηκε Ξαφνικά η Μαρί Κυριακού: «Είμαι συντετριμμένη…Η περιουσία είναι…»

Η συνδυαστική χρήση των προαναφερθεισών ουσιών μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, που κυμαίνονται από ζάλη, τρόμο, κεφαλαλγία, καρδιακές αρρυθμίες έως σπασμούς, ψύχωση, καρδιακή ανακοπή και εγκεφαλικό.

Επιπρόσθετα, η κατανάλωση καφεΐνης από εγκύους συνδέεται με αρνητικές επιπτώσεις στην εγκυμοσύνη όπως αποβολή, πρόωρο τοκετό, γενετικές ανωμαλίες, καθυστέρηση εμβρυικής/βρεφικής ανάπτυξης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Εκανε το ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ Απόψε: Ετσι Κέρδισε ο Υπερτυχερός τα 6,3 εκατ. Ευρώ στο Τζόκερ

Τέλος, υπογραμμίζεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, όπως το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ