Ε pwτικές Προβλέψεις της Παρασκευής!! Συνάντηση «Φωτιά» με Παλιό ‘Εpwτα για τα παρακάτω ζώδια!

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής;

Τι επιφυλάσσει για αύριο στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Η Πανσέληνος Ιουνίου με τον Ερμή να περνάει στον Λέοντα φέρνει εντάσεις στον εpwτικό τομέα. Έντονες και μοιραίες καταστάσεις για κάποια ζώδια…

Oι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Παρασκευής 29-6-2018:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Το τελευταίο Ψηφίο του έτους που Γεννηθήκατε αποκαλύπτει ένα Τεράστιο μυστικό για την ζωή σας!! Θα σας Αφήσει με ανοιχτό το στόμα

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας δε θα σας βοηθήσει να βάλετε λογική στο συναίσθημα, θα αφήσετε ελεύθερη την καρδιά σας να σας οδηγήσει όπου θέλει εκείνη. Σήμερα θα αναλάβετε ορμητική δράση, επιθυμία σας θα είναι να τερματίσετε σχέσεις στάσιμες, μονότονες ή ανιαρές. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί μπροστά σας άτομο ικανό να συνεπάρει καρδιά και σκέψη. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο, εντελώς ξαφνικά, να εpwτευτείτε καινούργιο πρόσωπο…Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, οι όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσουν επιθυμία για απελευθέρωση, ρομαντισμό, και για συναισθηματική ολοκλήρωση. Τολμηρή θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θετικοί θα φανείτε σε καινούργιες γνωριμίες, θα θελήσετε να δώσετε νέα πνοή στην εpwτική σας καθημερινότητα. Σήμερα δεν αποκλείεται να συστηθείτε με πρόσωπο που η γνωριμία σας θα ευδοκιμήσει εpwτικά, αυτό το άτομο είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει σταθμό στην εpwτική σας ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πανσέληνος Ιουνίου: Η Λίτσα Πατέρα Προειδοποιεί!! Ξαφνικές Επιτυχίες σε Εpwτικά-Οικονομικά γι’ αυτά τα ζώδια

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από πιεστικές καταστάσεις ρουτίνας, η διάθεσή σας για διαφυγή θα σας κάνει δεκτικούς στα ενδεχόμενα νέων ερωτικών γνωριμιών. Απρόοπτες και ευχάριστες εξελίξεις θα φέρει η συνάντηση σας με πρόσωπο, που θα καταφέρει να σας αναστατώσει συναισθηματικά και εpwτικά. Η μέρα θα φέρει γεγονότα και τυχαία συμβάντα, που θα σας ωθήσουν σε καινούργιες αναζητήσεις, τώρα θα πολεμήσετε το στάσιμο και το σκοτεινό, θα εναντιωθείτε και θα καταφέρετε να δώσετε καινούργια πνοή στη ζωή σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, διαίσθηση, χαλάρωση, και εpwτισμός θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σας. Η ρομαντική σας διάθεση θα σας κάνει θερμούς και ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Με το ταίρι σας θα κρατήσετε απόσταση από διαφωνίες και άσκοπους ανταγωνισμούς, η σημερινή μέρα θα σας φέρει ισορροπία και σταθερότητα. Πρόσωπο από το παρελθόν θα περάσει σε πράξεις επανασύνδεσης. Τυχαίο γεγονός θα σας φέρει σε προσωπική συζήτηση που η κατάληξή της θα οριστεί από τις δικές σας διαθέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> «Καλό παράδεισο γλυκιά μου»: Δύσκολες Ώρες για την Σίσσυ Χρηστίδου

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, επιρρεπείς θα είστε στις ονειροπολήσεις, θα κάνετε οτιδήποτεπερνά από την σκέψη σας ή απ’ το χέρι σας προκείμενου να έχετε μια μέρα ανέμελη και όμορφη. Σήμερα θα αφεθείτε στην ανάγκη σας για ελευθερία κινήσεων, για αυθόρμητη επικοινωνία και για καταστάσεις εκτός ρουτίνας. Σας διαβεβαιώνω πως σήμερα θα είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά, θα είναι μια καλή μέρα να ζητήσετε και να ξεκαθαρίσετε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η τάση που θα έχετε να ξεφύγετε λίγο από τα δεσμά της πραγματικότητας θα σας οδηγήσουν σε ονειροπολήσεις, δε θα λείψουν πράξεις ρομαντισμού και εpwτικής ανανέωσης. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη τις σκοτεινές σκέψεις, θα κινηθείτε με αισιοδοξία, θα επαναστατήσετε και θα κερδίσετε. Η στάση σας θα είναι θερμή, συγκαταβατική και αρκετά ρομαντική, σήμερα θα ζήσετε έντονες και ευχάριστες εpwτικές στιγμές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ο Ερμής στον Λέοντα: H Άση Μπήλιου Προειδοποιεί! Mάτια Ανοικτά, Ανέλπιστη Τύχη για αυτά τα 5 ζώδια

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με οξυδέρκεια και κατανόηση θα αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα, θα χαρακτηρίζεστε από διαίσθηση και δυνατό ένστικτο. Σήμερα, τυχαία γεγονότα ενδεχομένως να βγάλουν στο φως σημαντικές ερωτικές αλήθειες που θα βάλουν τάξη σε μπερδεμένες συναισθηματικές καταστάσεις. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυταπάτες, θα αντιμετωπίσετε την πραγματική όψη των καταστάσεων, οι νέες αποφάσεις που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν σε θερμό εpwτικό αποτέλεσμα.Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε από παγίδες ψευδαισθήσεων, τώρα όλα θα μπουν στην σωστή τους θέση, περνάτε σε στάδιο ανανέωσης και επανεκτίμησης. Το ένστικτό σας θα είναι πολύ δυνατό, ικανό να σας υποδείξει που πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη και που όχι. Έρχονται ευχάριστες εpwτικές αλλαγές ως αφορμή θα δοθεί η απρόσμενη συνάντηση σας με εpwτικό πρόσωπο που ο χωρισμός σας στηριχτείτε σε μια κακή παρεξήγηση και όχι σε έλλειψη αισθημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> «Πήγα στο Κομμωτήριο για ένα Απλό κούρεμα, Αλλά δείτε πως με Κατάντησαν…Έπαθα σ0κ!»

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, οι όψεις της ημέρας θα σας κάνουν συγκαταβατικούς και αισθαντικούς. Θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε, να κατανοήσετε, και να συμπαρασταθείτε στο εpwτικό σας ταίρι. Σήμερα στόχο θα έχετε να απομακρυνθείτε από άσκοπους προβληματισμούς, κυρία επιδίωξη σας θα είναι να απελευθερωθείτε από ψυχολογικά βάρη. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, εμπιστευτείτε το σε συνομιλίες ή συναντήσεις, η σωστή σας κρίση σε συνδυασμό με την ειρηνική σας διάθεση θα κλείσουν αρνητικές ερωτικές υποθέσεις.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ευαίσθητους και συναισθηματικούς θα σας κάνει η όψη της ημέρας, θα έχετε ανάγκη να αφήσετε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο χωρίς περιοριστικά πρέπει. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ανάγκη να του ανοιχτείτε και περιμένει το πράσινο φως για να μπορέσει να βρεθεί κοντά σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να βρεθείτε σε συνάντηση τετ α τετ και θα υπάρξει προοπτική σταθερής εpwτικής σχέσης. Έρχονται απρόοπτα εpwτικά ανοίγματα, που δεν αποκλείεται να φέρουν σταθερό ταίρι στη ζωή σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, έρχονται απρόοπτα γεγονότα που θα αλλάξουν την ψυχολογία σας και θα απελευθερώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Ένα γεγονός θα χτυπήσει ακριβώς στο κέντρο της καρδιά σας με αποτέλεσμα να αφήσετε στην άκρη το κακό παρελθόν και να πορευτείτε κοιτάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο με θερμό εpwτικό ενδιαφέρον για εσάς!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με αυθορμητισμό, εκφραστικότητα, ρομαντισμό και αισθησιακό εpwτισμό. Σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας, τολμηρή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο εpwτικού ενδιαφέροντος θα καταλήξει σε θερμό ραντεβού. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για αλλαγές και συναισθηματικές επαναστάσεις. Με δικές σας κινήσεις θα ανοιχτεί δρόμος εpwτικής σχέσης με πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης, που εδώ και καιρό στριφογυρίζει στο οπτικό σας πεδίο…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…