Ζώδια, https://real-life.gr//

ΖΩΔΙΑ & ΕPΩΤΑΣ: Αυτά τα Ζώδια να Προετοιμαστούν για ΑΚΡΩΣ εpωτικό Αύγουστο

Δείτε ΕΔΩ τι λέει για το ζώδιο σας…

Τι να περιμένουν από τον Αύγουστο τα 12 Ζώδια?

Ο Αύγουστος σίγουρα θα είναι ο πιο καuτός μήνας του καλοκαιριού!

Ας δούμε τις Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ ♈
♥ Μήνας πολύ ενδιαφέροντας ξεκινάει καλά μου Κριαράκια

και καλά θα κάνετε να δέσετε τις ζώνες σας και να κρατήσετε την ψυχραιμία σας! Ο μήνας, αν και φοράει αρκετό Λέοντα που σας πάει γάντι, έχει και κάτι ωραίες εκπλήξεις που θα σας αναγκάσουν να ξανασκεφτείτε τα πράγματα και να αλλάξετε ρότα. Με το ‘’καλημέρα’’ σας, γίνεται μια έκλειψη Σελήνης (εκεί που θα είχαμε απλά την Πανσέληνο) στις 7 του μηνός στον Υδροχόο. Τα καλά νέα είναι ότι, με μια έκλειψη μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που παιδεύατε μήνες για να συμβεί.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
♥ Καλό μας Αύγουστο Ταυράκια μου όμορφα!

Ο μήνας είναι φορτωμένος με πολλά και διάφορα, αλλά σίγουρα, όχι αδιάφορα! Θα σας ξεκινήσω με την γλυκύτατη Αφροδίτη στον Καρκίνο που θα σας γλυκοκοιτάζει και θα σας στέλνει τρυφερά vibes καθώς κι αρκετό γλυκό λέγειν. Επιτέλους, θα νιώσετε τις σκέψεις σας να γίνονται πιο ήπιες και το μυαλό σας να χαλαρώνει, σχεδόν να μελώνει. Οι singles, θα γίνετε αρκετά γλυκομίλητοι και δεν αποκλείεται όλη αυτή η χαλαρότητα στον λόγο σας, να τραβήξει αρκετούς/ές ενδιαφερόμενους/ες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΕΚΤΑΚΤΟ: Μόλις έγινε Ισχυρός σεισμός στη Κρήτη

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
♥ Καλά μου πλάσματα, σας εύχομαι να περάσετε έναν σούπερ ερωτικό Αύγουστο!

Καυτό, σκανδαλιάρη και γεμάτο περιπέτειες! Μιας και το έφερε η κουβέντα και μιλάω για περιπέτειες, να σας πω ότι η πρώτη περιπέτεια έχει όνομα και λέγεται έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο (που πολύ σας πηγαίνει) στις 7 του μήνα. Το ξέρω ότι η λέξη και μόνο “έκλειψη” δεν είναι ότι πιο ευχάριστο μπορείτε να ακούσετε, αλλά μην μου σκιάζεστε. Όντως η πρώτη έκλειψη (ναι, καλά διαβάσατε, πρώτη, άρα περιμένετε να σας πω και για την δεύτερη παρακάτω), θέλει να σας ταρακουνήσει λιγάκι, αλλά πιστέψτε με, για καλό σκοπό: θέλει να σας σπρώξει λίγο παραπέρα από την… Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
♥ Σούπερ ερωτικό μήνα σας εύχομαι να έχετε καλά μου Καρκινάκια,

αλλά με την Αφροδίτη να βολτάρει στο ζώδιό σας, ε, αυτή η ευχή, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί! Να λοιπόν και το πρώτο καλό νέο: ο Αύγουστος είναι ο μήνας που πρέπει να κάνετε τα αδύνατα δυνατά, να τον εκμεταλλευτείτε ότι κι αν συμβεί! Εσείς περνάτε σε μια φάση που μπορείτε επιτέλους να φροντίσετε λιγάκι τον εαυτό σας και να δώσετε έμφαση σε ότι φαίνεται (στην εξωτερική σας εικόνα). Θα δείτε πως όποια προσπάθεια κάνετε να… καλλωπιστείτε, θα αποδώσει καρπούς.

ΛΕΩΝ ♌
♥ Χρόνια σας πολλά λαμπερά μου πλάσματα!

Τον μήνα των γενεθλίων σας, όχι μόνο θα πρωταγωνιστείτε, αλλά θα γίνετε και ρυθμιστές πολλών πραγμάτων. Ο Ήλιος κι ο Άρης θα είναι το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιό σας, χαρίζοντας σας, λάμψη, υπερβολικό sex appeal, δύναμη, διάθεση για δράση, για κυνήγι, για πολύ φλερτ, ενώ αβίαστα, θα γίνετε πόλος έλξης κι ενδιαφέροντος.Αυτά είναι νέα που πρέπει να εκμεταλλευτείτε, για να μπορέσετε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα κινήσουν ή θα ξεκολλήσουν την ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
♥ Καλό Αύγουστο να έχετε Παρθενάκια μου καλά!

Αυτός ο μήνας κρύβει πολλές εκπλήξεις, αλλά μην αγχώνεστε! Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα μπορέσετε να χειριστείτε. Το πρώτο πράγμα στο οποίο θα πρέπει να δώσετε λίγη βάση είναι ο Ερμής ο… ανάδρομος, στο ζώδιο σας. (Ορίστε η πρώτη έκπληξη!). Το ξέρω πως μόλις το διαβάσατε κάπως ταραχτήκατε, αλλά ελάτε να δούμε τι μπορείτε να κάνετε για να μην του επιτρέψετε να σας κάνει μπίλιες! Οι singles καταρχάς, προσπαθείστε να ξεκαθαρίστε τι στο καλό θέλετε από εσάς τους ίδιους και μετά προχωρήστε να δείτε προς τα που θα στοχεύσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Άσχημα Νέα για τη Ρένια Λουϊζίδου: «Κοιμάμαι σε ένα…»

ΖΥΓΟΣ ♎
♥ Υπέροχο Αύγουστο σας εύχομαι να περάσετε Ζυγάκια μου μοναδικά!

Δεδομένου ότι δεν θα πάψουν οι ξαφνικοί κι απρογραμμάτιστοι έρωτες να σας χτυπούν την πόρτα, καλό θα ήταν να έχετε στο μυαλό σας ότι μπορεί να δαγκώσετε άσχημα την λαμαρίνα, κατά τη διάρκεια της Σεληνιακής έκλειψης που θα γίνει στις 7 του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου. Σας αγαπάει και σας πάει ο Υδροχόος, αλλά με την έκλειψη στο ζώδιο του, ίσως χάσετε για λίγο τα αυγά και τα πασχάλια που λέμε. Οι singles ‘’κινδυνεύετε’’ περισσότερο, να ξεμυαλιστείτε με κάποιον/α σε μεγάλο βαθμό.ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
♥ Ερωτοχτυπημένο Αύγουστο, σας εύχομαι καλά μου Σκορπινάκια!

Ο μήνας έχει μια πανέμορφη και τρυφερή Αφροδίτη στον Καρκίνο που σας κάνει τα γλυκά τα μάτια και πολύ σας ταιριάζει. Θέλει να σας στείλει όλη της την εύνοια και να σας δώσει τις ευλογίες της, να γίνετε όσο πιο περιπετειώδεις μπορείτε. Μέλημα της είναι να βγείτε προς τα έξω, με τρόπο γλυκό και αρεστό, ώστε να μπορέσετε –οι singles-να επωφεληθείτε, για να πετύχετε στις γνωριμίες που θα κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
♥ Καλό σας μήνα Τοξοτάκια μου!

Εύχομαι τον Αύγουστο να μπορέσετε να ρεφάρετε για όλη την κούραση των προηγούμενων μηνών. Η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένη για όλο το μήνα και μάλιστα θα προσπαθήσετε ενεργά να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων, όσον αφορά την προσωπική σας ζωή. Λέγοντας αυτό, δεν αποκλείεται να ενδώσετε σε όποια πρόταση/συγκυρία σας παρουσιαστεί, για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις. Με τον Ήλιο και τον Άρη στο φιλικό σας Λιοντάρι, θα φουντώσει η διάθεση σας για εκδρομές, πάρτι, έξοδο, απόδραση, καλοπέραση, οτιδήποτε ανέμελο που δεν απαιτεί την παραμικρή προσπάθεια από μέρους σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Από την Άση Μπήλιου: Αυτά τα Ζώδια θα ΒΡΟΥΝ τον Έpωτα τη Πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
♥ Σούπερ μήνα σας εύχομαι Αιγοκεράκια μου φίνα!

Ο μήνας έχει μια αγαπησιάρα και τρυφερή Αφροδίτη στον Καρκίνο, που ενώ γνωρίζω πολύ καλά ότι σαν άκουσμα δεν σας συγκινεί, θα δείτε πως αυτή είναι που θα σώσει την κατάσταση! Από την γλυκιά Αφροδίτη θα δείτε καλό, από δική της καλοσύνη οι ερωτικές-συναισθηματικές σας σχέσεις θα σωθούν. Και φυσικά θα με ρωτήσετε, ‘’από τι ή ποιον να σωθούν και γιατί κινδυνεύουν;’’. Μα φυσικά από τον Ερμή τον ανάδρομο και τις δυο εκλείψεις! Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο Ερμής ο στραβός, ο ανάδρομος, θα σκάσει μύτη από το τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Οι δεσμευμένοι, θα πήξετε στο πολύ κι άσκοπο μπλα-μπλα του/της συντρόφου σας, σε σημείο να θέλετε να πάτε διακοπές μόνοι/ες σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
♥ Καλό μας Αύγουστο Υδροχοάκια μου τέλεια!

Σας υπόσχομαι ένα πράγμα: ο Αύγουστος θα είναι ο πιο ενδιαφέροντας μήνας του καλοκαιριού ειδικά για εσάς και για τα Λιονταράκια! Η Πανσέληνος του μήνα που γίνεται στο ζώδιο σας στις 7, είναι στην ουσία… Έκλειψη Σελήνης. Μιας όμως μιλάμε για εκλείψεις… έχουμε και μια Ηλιακή έκλειψη στις 21 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα και το σωστό είναι να σας μιλήσω για αυτό το ζευγάρι εκλείψεων που θα σας ‘’ξυπνήσει’’ πολλά συναισθήματα αυτό το μήνα. Αρκετοί/ές από εσάς, αρχικά θα νιώσετε μια ανάγκη να προσδιορίσετε τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
♥ Καλό σας μήνα φανταστικά μου Ψαράκια!

Τα καλά μαντάτα του μήνα σας έρχονται από το ζώδιο του Καρκίνου, που μια χαρά σας πάει και σας στέλνει όλη του την αγάπη, κυριολεκτικά! Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο του και για εσάς αυτό σημαίνει ανεβασμένη ψυχολογία, διάθεση για πάρτι, έξοδο, φλερτ, διασκέδαση και υγιές ρίσκο (βλέπε ρίσκο σε θέματα ερωτικά!). Εάν αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσετε τον Αύγουστο, τότε δε ξέρω τι άλλο να σας πω! Πάμε τώρα σε πιο βαθιά νερά. Στις αρχές κιόλας του μήνα, θα γίνει μια Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Υδροχόου, που εσάς θα σας επηρεάσει περισσότερο ψυχολογικά… πηγη

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ