Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει!! Έβαλαν κρυφή κάμερα κι έπαθαν S0Κ με το περίεργο «χόμπι» του ιερέα στο νεκροταφείο!

Δεν πίστευαν με τίποτα στα μάτια τους…

Τι είδαν τελικά στην κρυφή κάμερα που έβαλαν?

Η Μητρόπολη ζήτησε εξηγήσεις από την εκκλησιαστική επιτροπή.

Τα όσα έδειξε η κρυφή κάμερα άφησε εμβρόντητους τους πάντες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αισθηματικές προβλέψεις της Κυριακής!! Απρόσμενη επανασύνδεση για τα παρακάτω ζώδια

Τόσο η εκκλησιαστική επιτροπή του ιερού ναού που έχει υπ’ ευθύνη της

και τη λειτουργία του κοιμητηρίου, όσο και η Μητρόπολη αδυνατούσαν να κατανοήσουν το περίεργο περιστατικό στο κοιμητήριο, με αποτέλεσμα να ληφθούν ριζικά μέτρα, μεταξύ άλλων και με τοποθέτηση κρυφών καμερών…Το “κουβάρι” της ομολογουμένως περίεργης αυτής υπόθεσης ξεκίνησε μετά από έναν λογιστικό έλεγχο που διεξήχθη σε εκκλησιαστική επιτροπή ιερού ναού στην Κύπρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έκτακτο: Μεγάλη τραγωδία! Πατέρας βρήκε νεκpό τον 20χρονο γιο του…

Αυτήν δηλαδή, που έχει υπ’ ευθύνη της και τη λειτουργία του κοιμητηρίου στην Λευκωσία, καθώς διαπιστωνόταν πως είχε σημειωθεί ασυνήθιστα υψηλή κατανάλωση νερού, με αποτέλεσμα οι λογαριασμοί που έστελνε το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, να είναι κυμαίνονταιστα… ύψη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ” η Μητρόπολη ζήτησε

εξηγήσεις από την εκκλησιαστική επιτροπή, η οποία όμως δεν έβρισκε καμία εξήγηση για το τι είναι αυτό που προκαλούσε την υπέρογκη κατανάλωση νερού.Κατόπιν τούτου, η Μητρόπολη έδωσε οδηγίες όπως τοποθετηθεί κρυφή κάμερα στο κοιμητήριο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υφίσταται κακόβουλη ενέργεια κάποιου ατόμου ή ομάδας ατόμων η οποίοι κλέβουν νερό και να εντοπιστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έκλεισες Ραντεβού για Μανικιούρ? Αυτά Είναι τα 10 Κορυφαία Xρώματα στα Nύχια για το 2018

Εν τέλει τα όσα έδειξε η κρυφή κάμερα άφησε εμβρόντητους τους πάντες, με αυτό που έκανε σχεδόν σε καθημερινή βάση ο υπεύθυνος ιερέας του συγκεκριμένου κοιμητηρίου.

Συγκεκριμένα, κατά το σούροπο, λίγο προτού πέσει το σκοτάδι και φύγει από το χώρο του κοιμητηρίου, έκανε τον γύρο αυτού και όπου συναντούσε βρύσες, “απλά” τις άνοιγε και τις άφηνε να τρέχουν, με το νερό απλά να φεύγει και να χάνεται στο…πουθενά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:>  Αυτά σκέφτεται κάθε ζώδιο μετά το s3ξ !! Με τον Ζυγό πέσαμε από τα σύννεφα

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε η κάμερα οι βρύσες έκλειναν την επόμενη μέρα από επισκέπτες του κοιμητηρίου…newsit.com

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ