Μέτσοβο: Οδηγός Άναψε τα Mεγάλα Φώτα και ΔΕΝ Μπορούσε να Πιστέψει στα μάτια του

Η εμπειρία στο Μέτσοβο θα του μείνει για πάντα αξέχαστη…

Ο οδηγός άναψε τα μεγάλα φώτα για να έχει πιο καλή ορατότητα και αντίκρυσε αυτές τις εικόνες. Σε χωματόδρομο της περιοχής άναψε τα μεγάλα φώτα ώστε να βλέπει καλύτερα και τότε είδε….

Μια εμπειρία στο Μέτσοβο την οποία δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ, βίωσε το βράδυ

της Παρασκευής (13-07-2018) ένας οδηγός αυτοκινήτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Epwτικές Προβλέψεις NEAΣ Εβδομάδας! Συνάvτηση «Φωτιά» με Παλιό Epwτα γι’ αυτά τα ζώδια

Όλα έγιναν -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- όταν σε χωματόδρομο της περιοχής, άναψε τα μεγάλα φώτα ώστε να βλέπει καλύτερα και τότε είδε μπροστά του την εικόνα η οποία υπήρχε μόλις μερικά μέτρα από το όχημά του.Όπως είχαν επισημάνει και σε παρόμοια περίπτωση πριν από 4 χρόνια οι ειδικοί, πολύ πιθανόν, να έχουν χάσει την μητέρα τους και την ημέρα κρύβονται, ενώ τη νύχτα βγαίνουν για αναζήτηση τροφής.

Τρία νεαρά αρκουδάκια βρίσκονταν στο δρόμο και ο ίδιος δεν έχασε την ευκαιρία να τραβήξει βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο και να το δημοσιεύσει στο youtube.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Bαρύ Πένθος για την Δούκισσα Νομικού!! Δυστυχώς ο 8άνατος της Χτύπησε την πόρτα

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο οδηγός:Τα τρία αρκουδάκια στο Μέτσοβο

Ελπίζω αυτά τα 3 μικρά πλασματακια που με κοιτουσαν κάπως αποπροσανατολισμενα….., να είναι ακόμα υπο την προστασία της μάνας τους και να μην έχουν την ιδία ή χειρότερη κατάληξη απο τα φιλαρακια τους πριν 2-3 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Άσχημα Νέα για τη Ρένια Λουϊζίδου: «Κοιμάμαι σε ένα…»

Το ορφανό αρκουδάκι στη Φλώρινα

Επειδή το αρκουδάκι βρισκόταν χωρίς τη μητέρα του μέσα στο δρόμο -κάτι που θα μπορούσε να του έχει κοστίσει τη ζωή- διερχόμενος πολίτης το μετέφερε σε ασφαλές σημείο και ενημέρωσε την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του «Αρκτούρου», που έσπευσε μαζί με την προϊσταμένη της Δασικής Υπηρεσίας Φλώρινας. Άμεσα ξεκίνησε έρευνα στην περιοχή για τυχόν ανεύρεση της μαμάς αρκούδας, χωρίς όμως αποτέλεσμα και τελικά το αρκουδάκι μεταφέρθηκε υποσιτισμένο στις εγκαταστάσεις του «Αρκτούρου», όπου και λαμβάνει φροντίδα.Ο «Λουίτζι» θα ενταχθεί στο πρόγραμμα επανένταξης ορφανών αρκούδων

το οποίο υλοποιεί η οργάνωση και θα ζήσει για περίπου έναν χρόνο -χωρίς άλλες αρκούδες- σε ειδικό χώρο, όπου αφού διδαχθεί από τους φροντιστές του τα μυστικά της επιβίωσης, θα επανενταχθεί στο φυσικό περιβάλλον, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Μη το Χάσετε: Έκτακτο Επίδομα 360 Ευρώ το μήνα! Δείτε Ποιοι το δικαιούνται

Ήδη, πάντως, με βάση την σχετική ανακοίνωση του «Αρκτούρου»,

τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά καθώς είναι πολύ επιφυλακτικός με τους ανθρώπους. Το πρόγραμμα Επανένταξης Ορφανών Αρκούδων υλοποιείται στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Περιβαλλοντικού Κέντρου που δημιουργεί ο «Αρκτούρος» με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος…πηγή : diaforetiko.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…