Μητέρα, https://real-life.gr/

Μητέρα Nόμιζε πως το παιδί της τσιμπήθηκε από έντομο! Πάγωσε Mόλις οι γιατροί της είπαν πως το δάγκωσε μια…

Τι συνέβη στην άτυχη 5χρονη που έκανε την μητέρα της και πάγωσε στην κυριολεξία?

Ευτυχώς, που αυτή η μητέρα της, ενήργησε πολύ γρήγορα, όταν είδε πως η κόρη της ανέπτυξε ξαφνικά υψηλό πυρετό, μετά από αυτό το πολύ σπάνιο δάγκωμα………..

Hταν η 5χρονη κόρη της Kailyn έβγαλε μια μελανιά ακριβώς πίσω από το γόνατό της, η μητέρα της, Kristine Donovan, σκέφτηκε ότι ίσως τη δάγκωσε κάποιο έντομο καθώς η μικρή έπαιζε στην αυλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Tι απoκαλύπτει η Στάση που Koιμάστε για την σχέση σας? Αν κοιμάστε Eτσι, θα χωρίσετε σίγουρα

Όλοι μας έχουμε ακούσει, για την αράχνη με την ονομασία “Μαύρη Χήρα” και επίσης γνωρίζουμε ότι το δηλητηριώδες δάγκωμά της είναι ιδιαίτερα επιβλαβές για τον άνθρωπο.

«Ποτέ δεν ένιωσε ότι την δάγκωσε κάτι,» δήλωσε η Kristine στο CBS Boston. «Ίσως να τη δάγκωσε πάνω απ’ το τζιν, δεν ξέρω.»

Στο σχολείο, η Kailyn ανέβασε υψηλό πυρετό και οι γονείς της ενημερώθηκαν άμεσαγια την κατάστασή της. Πήγαν από ‘κει και πήραν το κορίτσι στον παιδίατρό τους, ο οποίος τους είπε να μεταφέρουν την Kailyn αμέσως στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί στο Memorial Hospital UMass διαπίστωσαν ότι ήταν ένα δάγκωμα από Μαύρη Χήρα.Το δηλητήριο αυτής της αράχνης καταστρέφει τη σάρκα γύρω από το δάγκωμα, γι’ αυτό το δέρμα του κοριτσιού σ’ εκείνο το σημείο γινόταν όλο και πιο μαύρο.

Ευτυχώς, η Kaylen ανέκτησε γρήγορα τις δυνάμεις της, αν και κούτσαινε στην αρχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τους άκουσε OΛΗ η γειτονιά στα Μελίσσια!! Άγριος Kαβγάς της μητέρας της Μενεγάκη με τον Ματέο

Αυτές οι αράχνες έχουν συνήθως σκούρο καφέ ή μαύρο γυαλιστερό χρώμα, και μια κόκκινη ή πορτοκαλί κλεψύδρα στο κάτω μέρος της κοιλιάς τους. Το σώμα τους κυμαίνεται από 3 έως 10 mm σε μέγεθος, ενώ σε ορισμένες θηλυκές μπορεί να φτάσει και τα 13 mm σε μήκος. Οι Μαύρες Χήρες βρίσκονται σε σκοτεινά μέρη, συνήθως κάτω από τραπέζια και σε τρύπες στο έδαφος.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Είναι πολύ σημαντικό να ελέγχετε το σώμα του παιδιού σας μετά από το παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πανικός στα Lidl: Ποιο προϊόν στα 10€, ενώ στα Kαταστήματα έχει 100 €… Χαμός στα ταμεία

Οποιοδήποτε χτύπημα ή δάγκωμα θα πρέπει να παρακολουθείται, και αν το παιδί σας ανεβάσει πυρετό, έχει κράμπες, εφίδρωση ή δυσκολία στην κίνηση, τότε θα πρέπει να το πάτε αμέσως στο νοσοκομείο…diaforetiko.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…