Μόλις ανακοινώθηκε!! Επίδομα ανάσα από 200 ευρώ! Δείτε ποιοι το δικαιούνται.

Εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης…στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Το επίδομα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς από αύριο 27 Μαρτίου. Οι δικαιούχοι πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα που συνεργάζονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Εικόνες σ0κ στο λιμάνι της Pαφήvας!! H Mεvεγάκη «κορόιδεψε» δεκάδες απλoύς επιβάτες

Σύμφωνα με την απόφαση τα χρήματα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς

στις 27 Μαρτίου 2018, ενώ θα είναι διαθέσιμα στους δικαιούχους την επομένη.Εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 62.474.604,71 ευρώ για την πληρωμή μηνός Μαρτίου σε 284.795 δικαιούχους του προγράμματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΑΥΤΟ είναι το ομορφότερο παπούτσι που φορέθηκε στην παρέλαση!

Τι ορίζει η απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου.

Σύμφωνα με την απόφαση τα χρήματα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς

στις 27 Μαρτίου 2018, ενώ θα είναι διαθέσιμα στους δικαιούχους την επομένη, δηλαδή στις 28 Μαρτίου, για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι θα λάβουν:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Power of Love: Έχασε το χρώμα της η Μπακοδήμου! Πάγωσαν όλοι με αυτό που πέταξε η Αθηνά…

Για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, 200 ευρώ τον μήνα.

Για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος του νοικοκυριού, επιπλέον 100 ευρώ τον μήνα.

Για κάθε ανήλικο μέλος, προσαύξηση του ποσού κατά 50 ευρώ κάθε μήνα.

Επιπλέον το ΚΕΑ συνδέεται με σειρά από κοινωνικές υπηρεσίες, παροχές και αγαθά, όπως η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων, η παροχή σχολικών γευμάτων, η παραπομπή και ένταξη σε δομές και υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και υποστήριξης και η ένταξη στα προγράμματα των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας.

Η πληρωμή του ΚΕΑ, όπως γίνεται κάθε φορά θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Κι όμως, η Σπυροπούλου έσπασε το ρεκόρ του Μπο! Δείτε την εντυπωσιακή η αλλαγή της! Το ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ που σοκάρουν

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…


1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ