Π ανικός σε Γάμο στην Aχαΐα: Η νύφη Eβγαλε το νυφικό κι Άρχισε τα κλάματα! Στο Αυτόφωρο οι 2 συμπέθεροι.

Αυτό δεν το περίμεναν οι νεόνυμφοι- Δείτε φωτό και βίντεο…

Άκρως απρόοπτη η κατάληξη στο γάμο. Πάγωσαν στην κυριολεξία συγγενείς και καλεσμένοι. Αστυνομικοί συνέλαβαν τον πατέρα του γαμπρού και τον πατέρα της νύφης. Δείτε στο βίντεο, τι ακριβώς συνέβη….

Το περιστατικό συνέβη πριν μερικές ημέρες στην Κάτω Αχαΐα. Όπως είναι γνωστό

στη συνοικία των τσιγγάνων, το έθιμο απαιτεί οι γάμοι να γίνονται υπαίθριοι και το γλέντι… σε κάποιον από τους δρόμους της συνοικίας, συνήθως κάτω από το σπίτι της νύφης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αυτή Είναι η πιο Επικίνδυνη Παραλία της Ελλάδας!! Κανείς ΔΕΝ Τολμάει να πάει εκεί…

Ένα έθιμο το οποίο έχει προβληματίσει την τοπική αστυνομία και τους πολίτες καθώς πρόκειται για κατάληψη κοινόχρηστων χώρων, ενώ η μουσική που ακούγεται πολύ δυνατά επί μέρες, ενοχλεί αφάνταστα την πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΚΟΣΜΟΣ, ο γαμπρός και το σόι του είχαν φθάσει από την Χαλκίδα, έμποροι όλοι, είχαν φροντίσει να είναι τα πάντα… στην εντέλεια. Πλούσια τα ελέη για τους καλεσμένους με κρέας, πολλά εδέσματα και πολύ πιοτό.Η Αστυνομία όμως είχε προειδοποιήσει ότι αν κλείσει ο δρόμος, θα γίνουν συλλήψεις. Ο δρόμος έκλεισε, και ενώ η νύφη έφθανε με το νυφικό έφθασε και το περιπολικό.

Αστυνομικοί συνέλαβαν τον πατέρα του γαμπρού από την Χαλκίδα και τον πατέρα της νύφης από την Κάτω Αχαγιά που δήλωσαν υπεύθυνοι για τον γάμο και τους οδήγησαν στο Τμήμα.Ο γάμος όπως ήταν φυσικό διεκόπη. Η νύφη έβαλε τα κλάματα και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη. Όσο για τον γαμπρό; Τα ‘χε εντελώς χαμένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις της Δευτέρας!! Ξαφvική Eπανασύνδεση «Φωτιά» για αυτά τα ζώδια

Οι δύο συμπέθεροι οδηγήθηκαν με χειροπέδες στο Τμήμα όπου παρέμειναν όλη τη νύχτα. Το μεσημέρι της επόμενης μέρας οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο. Πήραν αναβολή και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Θείοι του γαμπρού & της νύφης καταγγέλλουν την αναβολή του γάμου

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που στην Κάτω Αχαΐα προκαλείται επεισόδιο με αφορμή τσιγγάνικο γάμο.Κάτοικοι αλλά και ο Δήμος, είχαν διαμαρτυρηθεί γιατί γίνονται υπαίθριοι γάμοι ακόμη και τις ημέρες των πανελλαδικών εξετάσεων των μαθητών με το γλέντι να κρατά… μέχρι το ξημέρωμα.

Από την άλλη, διαμαρτυρίες υπήρξαν και για το κλείσιμο δρόμων στην Κάτω Αχαΐα προκειμένου να γίνει το γλέντι με καλεσμένους σχεδόν όλους από την συνοικία…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Προειδοποίηση β0μβα των γιατρών: «Κινδυνεύουν από Καρκίνο, Περισσότερο κι από τους Καπνιστές, όσοι έχουν…»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, τι ακριβώς συνέβη:

dytikanea.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…