Κομμωτήριο, https://real-life.gr//

Παvικός σε Γvωστό Koμμωτήριο με την Μενεγάκη!! Πάγωσαv ΟΛΟΙ από τα Oυρλιαχτά της Ελέvης

Έμειναν όλοι παγάκι όταν την άκουσαν…

Τι συνέβη στο κομμωτήριο με τη γνωστή παρουσιάστρια? Το περιστατικό έγινε σε γνωστό Κομμωτήριο των βορείων προαστίων. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η Ελένη έκανε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο….

Η Ελένη Μενεγάκη την Δευτέρα πραγματοποίησε την πρεμιέρα της εκπομπής της στον Alpha, που τόσο πολύ περίμενε! Όπως είδατε και μόνοι σας η παρουσιάστρια είχε πολύ άγχος στην έναρξη της εκπομπής και αυτό φάνηκε και στο κοινό της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ελέvη Μενεγάκη: Έπαθαv S0κ με τα Kovτά της Mαλλιά!! «Πρoσοχή Σκληpές Eικόvες»

Αυτό το άγχος και την ένταση όμως δεν την είχε μόνο στην εκπομπή, καθώς την πίεση αυτή την εξωτερίκευσε και σε «άμαχο» πληθυσμό, που έστειλε τα βέλη της η ξανθιά παρουσιάστρια.Όπως σας είχαμε αποκαλύψει και στο youweekly.gr η Ελένη έχει κατηγορηθεί

πολλές φορές για απότομη συμπεριφορά, όπως είχε γίνει και με την παραίτηση της στυλίστριας της, Τζώρτζιας Συναχερή, η οποία μετά από έναν έντονο καυγά που είχε με την παρουσιάστρια σηκώθηκε και έφυγε, μη μπορώντας να διαχειριστεί τον έντονα χαρακτήρα της.Σήμερα λοιπόν, στα γραφεία του Youweekly.gr έφτασε μια απίστευτη καταγγελία, ενός ανθρώπου που ήταν μάρτυρας στην οργή της Ελένης Μενεγάκη σε γνωστό κομμωτήριο των βορείων προαστίων – δεν θα δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους – όπου η «βασίλισσα» της μεσημεριανής ζώνης, τα έκανε άνω κάτω…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Zωδιακοί Συνδυασμoί που Κάνoυν TPEΛH Χημεiα στo κpεβάτι

Αλλά θα σας ξεκινήσουμε το ρεποτράζ του Youweekly.gr από την αρχή!

Η Ελένη, βρέθηκε νωρίς το πρωί, πριν πάει στο κανάλι για τις προετοιμασίες της εκπομπής της, σε γνωστό κομμωτήριο για να φρεσκάρει τα μαλλιά της. H παρουσιάστρια είχε συγκεκριμένο χρόνο στην διάθεση της και όπως φαντάζεστε, όταν η Ελένη πάει σε μαγαζί, πρέπει να την «αναλάβουν» εδώ και τώρα, καθώς το πρόγραμμα της είναι πιεσμένο πολύ!Όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr, οι υπεύθυνοι του κομμωτηρίου την καθυστέρησαν λίγο παραπάνω από αυτό που είχε υπολογίσει εκείνη, καθώς είχαν και άλλο κόσμο στο μαγαζί και έπρεπε να τελειώσουν πρώτα αυτούς που είχαν ξεκινήσει ήδη την περιποίηση των μαλλιών του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Παvικός στα Lidl: Ποιo Προϊόv στα 10€, ENΩ στα Kαταστήματα Eχει 100 €… Xαμός στα ταμεiα

Έτσι λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη έπρεπε να περιμένει λίγο, κάτι που φυσικά, εξόργισε την παρουσιάστρια και έκανε το μαγαζί άνω κάτω. Όπως μεταφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο youweekly.gr, η Ελένη έκανε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο! Άρχισε να φωνάζει στον υπεύθυνο, να απαιτεί εδώ και τώρα να τελειώσουν τα μαλλιά της, αφού είχε εξηγήσει πως δεν θέλει να την καθυστερήσουν καθόλου!

Ο υπεύθυνος του μαγαζιού προσπαθούσε να την ηρεμήσει αλλά… μάταια! Ξέρετε, αν γυρίσει το μάτι της Ελένης δεν την κάνεις και εύκολα καλά! Φυσικά, το κομμωτήριο έκανε ότι μπορούσε και όσο γρήγορα μπορούσε για να καλύψει τις ανάγκες, ενώ εκείνη συνέχιζε να διαμαρτύρεται και να έχει πολύ έντονη συμπεριφορά. Φυσικά, η Ελένη είχε τρομερό άγχος και πίεση για την εκπομπή της, αφού βάλλεται από παντού και η ένταση αυτή βγήκε στο κομμωτήριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Σκέτος «KOYKΛΟΣ» Λέμε!! Δείτε για ΠΡΩTH Φoρά το Γιo της Δέσποιvας Βανδή

Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες… Εντάξει, άνθρωπος είναι… ξέσπασε η γυναίκα…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ