Ραφτείτε! Ποιο Zευγάρι του Power 0f Love Eτοιμάζεται για γάμο? «Αληθινή αγάπη»

Ποιο ζευγάρι του Power of Love ετοιμάζεται για γάμο;

Eίναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους μίλησαν στο 7 Μέρες TV και αποκάλυψαν για ποιο λόγο θεωρούν πως είχε τόσο μεγάλη επιτυχία το Power of Love.

Eίναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους μίλησαν στο 7 Μέρες TV και αποκάλυψαν για ποιο λόγο θεωρούν πως είχε τόσο μεγάλη επιτυχία το Power of Love.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αυτός Είναι ο Αντρας που Εχει Κλέψει την Καρδιά της Μενεγάκη! Η Φωτό & η Λεζάντα ΟΛΟ νόημα

O λόγος για την Στέλλα Μιζεράκη και τον Πάνο Ζάρλα. Δείτε λοιπόν πιο κάτω όλα όσα είπαν:Π: «Ο κόσμος έχει ξεχάσει να φλερτάρει πλέον και μέσα από αυτό το παιχνίδι θυμήθηκε την παιδική του ηλικία! Έτσι, λοιπόν, του φέραμε αναμνήσεις έντονες, χαράς, ευτυχίας, αθωότητας και αγνότητας».

Σ: «αυτό που κατά τη γνώμη μου ταύτισε τον κόσμο με το παιχνίδι είναι ο τρόπος προσέγγισης που δημιούργησε φλέρτ και συναισθήματα, όπως τις παλίες καλές εποχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Ξαφνικό «Διαζύγιο» από τον Κωνσταντίνο Βασάλο & η Αδυνατισμένη σιλουέτα της

Είχαμε όλοι την ευκαρία να γνωριστούμε καλύτερα και να δημιουργήσουμε πλατωνικούς έρωτες σαν αυτούς από τις ελληνικές ταινίες».

Τι απαντούν σε αυτούς που λένε πως η σχέση τους δεν είναι αληθινή;

Π: «είναι λογικό να ισχυριστεί κάποιος κάτι τέτοιο. Την αλήθεια την ξέρουμε εμείς και πιστεύω ότι φάνηκε στη διάρκεια του παιχνιδιού αν είναι αληθινό».Σ: «Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Είναι τόσο δυνατό αυτό που νιώθουμε, που ίσως να φαντάζει ουτοπικό στις μέρες μας το ότι ζούμε ένα τέτοιο έρωτα».

Θα παντρευτούν;

Π: «Είμαι θετικός στο γάμο και στην οικογένεια! Αυτήν την στιγμή προέχουν άλλα πράγματα, όμως! Αν όλα βαδίσουν ομαλά, γιατί όχι και στο γάμο;»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Survivor: Μάθαμε ΠΟΣΑ κιλά έχασε η Κατερίνα Δαλάκα & Πάθαμε σ0κ

Σ: «Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου ο γάμος. Έχω άλλες προτεραιότητες. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια και τουλάχιστον δυο παιδιά, αλλά δεν βιάζομαι»…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…