προβλέψεις, https://real-life.gr/

Σοκάpουν οι προβλέψεις γνωστής ελληνίδας αστρολόγου!! Η επιστροφή ενός Μεγάλου ηγέτη και το μέλλον του Τσίπρα!

Τι λένε οι προβλέψεις της για το μέλλον της χώρας;

Πανικό στο παγκόσμιο σκηνικό σπέρνει η σπάνια σύμπτωση.

«Τρίζουν τα θεμέλια των Βαλκανίων» – Τι θα γίνει στον κόσμο και Τουρκία;

Οπως εξηγεί η διάσημη αστρολόγος, για όσα θα ακολουθήσουν ευθύνεται ο Κρόνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Survivor: Σε κατάσταση-σ0κ η Σπυροπούλου! Πάγωσαν όλοι όταν λιποθύμησε από τα αναφιλητά…

Πανικό στο παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό σπέρνει η σπάνια συμπαντική σύμπτωση,

με έξι πλανήτες του ηλιακού συστήματος να ευθυγραμμίζονται στο ζώδιο του Αιγόκερου, καθώς φέρνει αποκαλύψεις πολιτικών σκανδάλων και κοσμοϊστορικές αλλαγές.

Το φαινόμενο, που ξεκίνησε να μας επηρεάζει την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, θα ολοκληρωθεί στις 17 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στις 24 μοίρες του Αιγόκερου.Δοξασίες, εικασίες, αλήθειες, ψέματα, προσδοκίες, προρρήσεις και πολλά άλλα συνθέτουν τη μοναδική αυτή αστρολογική θέση των φωτεινών πλανητών, που θα προκαλέσει έντονες κοινωνικές συμπεριφορές, μεμονωμένα ή και ομαδικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αυτό δεν το περίμενε κανείς!! Μόλις χώρισε το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Οπως εξηγεί στην «Espresso» η πολιτική αστρολόγος κ. Δήμητρα Παπανικολοπούλου, για όσα θα ακολουθήσουν ευθύνεται ο Κρόνος που, ως πλανήτης της πειθαρχίας και των περιορισμών, της οικοδόμησης και της εξουσίας, έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 20 Δεκεμβρίου 2017.

Δύναμη και εξουσία

«Ο Κρόνος είναι ο μεγάλος δάσκαλος του ζωδιακού και, μέσα από τον Αιγόκερω, βρίσκεται σε απόλυτη κυριαρχία, καθώς θα έχει μεγάλη δύναμη και εξουσία, με αποτέλεσμα να κάνει πολλά πράγματα στην πολιτική σκηνή και στους ηγέτες της. Σε αυτό θα τον ενισχύσουν, φυσικά, οι θέσεις που θα πάρει σε σχέση με άλλους πλανήτες. Ετσι, από τις 11 Ιανουαρίου έχει ξεκινήσει μια πολύ δυνατή ευθυγράμμιση, που θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη με τη Νέα Σελήνη. Κρόνος, Ερμής, Πλούτωνας, Ηλιος, Αφροδίτη και Σελήνη έρχονται σε μετωπική σύγκρουση. Το φαινόμενο θα φέρει εξελίξεις στο οργανωμένο έγκλημα, στα τραπεζικά συστήματα, στη διαφθορά του πολιτικού συστήματος, στην κρατική περιουσία, ενώ θα χτυπήσει και σε άλλους τομείς».Σύμφωνα με την αστρολόγο, που είναι εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers, ο Κρόνος θα φέρει ριζικές αλλαγές στα ως σήμερα δεδομένα, εκφράζοντας για τα επόμενα τρία χρόνια τον αρχηγό και τον ηγέτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Η Σία Κοσιώνη αποκαλύπτει: «Έτσι έχασα 15 κιλά αμέσως μετά την γέννα»!

«Η ευθυγράμμιση αυτή πλήττει το κύρος και την αξιοπιστία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της συγκυβέρνησής του. Είναι πιο επίκαιρος από πότε ο ήρωας Παύλος Μελάς, που, μεταξύ άλλων, είχε πει: “Δεν υπήκουσα παρά εις μίαν ιδέαν, να φανώ χρήσιμος εις τον πλησίον και τον τόπον μου”. “Ψιλά γράμματα” αυτά για τον πρωθυπουργό, που θα έρθει πλέον αντιμέτωπος με τον λαό, ο οποίος αισθάνεται ότι κυβερνάται από μια μορφή δικτατορίας με σοβαρά προβλήματα στην εσωτερική και την εξωτερική πολιτική της χώρας και τη Δικαιοσύνη. Η Ελλάδα με τους Ελληνες είναι ελεύθερο πνεύμα, δεν είναι πιόνι κανενός. Οταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες και είχαμε Μέγα Αλέξανδρο, άλλοι δεν υπήρχαν ούτε στον χάρτη κι άλλοι ζούσαν πάνω στα δέντρα! Αυτά τα έχουν ξεχάσει κάποιοι».

Πέρα από τα πολιτικά συστήματα, αλλαγές θα προκύψουν επίσης στις θρησκευτικές αντιλήψεις και στη Δικαιοσύνη.

«Ομως, πάλι θα φυσήξει αστρολογικά της άνοιξης τ” αγέρι και δεν θα αφήσει τίποτα στο πέρασμά του. Ετσι, στην Ελλάδα θα έχουμε την επιστροφή ενός μεγάλου πολιτικού ηγέτη από το παρελθόν, που θα βάλει ουσιαστικά τα πράγματα στη θέση τους. Αναμένονται απώλειες στο τραπεζικό σύστημα, θάνατος μεγάλου ηγέτη και πολιτικού προσώπου, ακραία καιρικά φαινόμενα. Χρηματιστηριακή κρίση θα βιώσουν τόσο η Ελλάδα όσο και το Χονγκ Κονγκ, και η Αμερική, μετά τις 26 Ιανουαρίου με την είσοδο του Αρη στον Τοξότη, μεταξύ άλλων, θα δημιουργήσει πολεμική ατμόσφαιρα σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή».Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Δήμητρα Παπανικολοπούλου προβλέπει:

«Τρίζουν τα θεμέλια των Βαλκανίων. Ο πρόεδρος της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ θα χτυπηθεί πολιτικά κάτω από τη μέση. Ανατροπή του ηγέτη του Ιράν. Η Αγγλία είναι Αιγόκερως και, εκτός από το Brexit (που θα το βιώσει κι άλλη ευρωπαϊκή χώρα), θα ταράξει και με άλλους τρόπους την ευρωπαϊκή στάση της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Καταγγελία β0μβα για Ρουκ Ζουκ!! Σοκάpει η αποκάλυψη ομάδας που πήρε μέρος στο παιχνίδι

Η τρομοκρατία στην Ευρώπη ανοίγει δρόμους για παγκόσμια διακυβέρνηση, με σοβαρές απώλειες στις εμπορικές και τις οικονομικές σχέσεις. Πολιτικές ανατροπές και τρομοκρατικά χτυπήματα και στη Ρωσία. Κίνδυνος πολεμικού επεισοδίου με την Τουρκία και σοβαρά προβλήματα με την Αλβανία και τη Θράκη. Η Νέα Σελήνη, μαζί με τον Ουρανό και τον Αρη, μπορεί να προκαλέσει ακόμα και στρατιωτικό πραξικόπημα»…από Espresso – πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ