……22χρονος πακιστανός που βρίσκεται παράνομα στην χώρα ,βρισκόταν υπό μεγάλη πίεση λόγω των οικονομικών προβλημάτων τα οποία τον είχαν λυγίσει.

Είχε πλέον αποφασίσει ότι δεν άντεχε άλλο και θα έβαζε τέλος στη ζώη του.

Όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια γι’ αυτόν…

Ένα δελτίο του Τζόκερ ήταν αυτό που του άλλαξε γνώμη και τον… έσωσε.

Ένα τυχερό δελτίο που που χάρισε 9 εκατομμύρια ευρώ, ποσό πολύ μεγάλο και πολύτιμο για εκείνον, τη συγκεκριμένη στιγμή της ζωής του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στις εφημερίδες , “Με αυτά τα λεφτά θα μπορέσω να φέρω την οικογένεια μου στην Ελλάδα και να ζήσουμε πλουσιοπάροχα. Ο Αλλάχ μου έστειλε αυτό το δώρο!’

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αλ Ζαουάχρι δήλωσε:

-”Δεν μου αρεσει η Ελλάδα, εδώ τρώνε χοιρινό και οι γυναίκες κυκλοφορούν πολύ γδυμένες. Χαίρομαι όμως που κέρδισα τόσα λεφτά και τώρα δεν θα έχω ανάγκη να ξαναδουλέψω στα φανάρια”

Update

Από το απόγευμα της Δευτέρας κυκλοφορούσε ευρέως στο διαδίκτυο η φωτογραφία ενός Πακιστανού, ο οποίος υποτίθεται ότι ήταν ο νικητής του Τζόκερ.

Ο ίδιος είναι όντως Πακιστανός και πράγματι είχε στα χέρια του ένα τυχερό δελτίο που κέρδιζε πολλά χρήματα. Το περιστατικό όμως δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα και κάθε άλλο παρά νικητής ήταν αφού τελικά βρέθηκε στη φυλακή.

Πρόκειται για τον 30χρονο Farrakh Nizzar, ο οποίος δούλευε σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στο Μάντσεστερ. Ο ίδιος απέκρυψε από μία γυναίκα ότι το δελτίο της κέρδιζε και το κράτησε ο ίδιος, ο οποίος συνελήφθη όταν θέλησε να εισπράξει τα κέρδη!

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ