Τα Άστρα μας Προειδοποιούν! Αυτά τα Ζώδια βρίσκουν Mέσα στο Kαλοκαίρι την μεγάλη αγάπη!

Ποια είναι τα ζώδια που το καλοκαίρι 2018 θα πάψουν να είναι μπακούρια;

Σε ποια τυχερά ζώδια ο έpwτας όχι μόνο θα χτυπήσει μα… θα σπάσει και την πόρτα για να μπει μέσα; To καλοκαίρι του 2018 διαγράφεται λαμπρό για κάποιους τυχερούς του ζωδιακού….

To καλοκαίρι του 2018 διαγράφεται λαμπρό για κάποιους τυχερούς του ζωδιακού που οι αστρολόγοι θέλουν να κλείνουν τη χρονιά «διπλοί»!

Σύμφωνα με την αστρολογία, η χρονιά που διανύουμε θα αποδειχθεί

γεμάτη ανατροπές και ανακατατάξεις, με τα περισσότερα ζώδια να δοκιμάζονται σε όλους τους τομείς:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Την Έπιασαν στα «Πράσα»: Όταν δείτε ποιον Έλληνα διάσημο Φιλάει στο στόμα η Βίκυ Χατζηβασιλείου, θα Τρίβεται τα μάτια σας

Από τα επαγγελματικά μέχρι τα θέματα υγείας και τα εpwτικά.

Υπάρχουν όμως και οι δύο ευνοημένοι που μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν πολύ τα προηγούμενα χρόνια, αλλά το καλοκαίρι θα είναι οι τυχεροί. Σε προσωπικό τουλάχιστον επίπεδο.Ποια θα είναι αυτά; Ιδού…

Κριέ, φέτος θα την φορέσεις την κουλούρα!

Από τη Λίτσα Πατέρα μέχρι της Άση Μπήλιου, οι αστρολόγοι τονίζουν πως φέτος είναι η χρονιά του Κριού. Όχι ότι τα Κριαράκια δεν θα κουραστούν και δεν θα απογοητευτούν αλλά στο τέλος μαζί με τη δικαίωση στα επαγγελματικά θα έρθει κι ένας έpwτας μεγάλος. Και όταν λέμε μεγάλος εννοούμε… grande καταστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Η Εpwτική Αφροδίτη στην Παρ8ένο! Ξαφνικές Αλλαγές και Νέοι έpwτες για τα Παρακάτω ζώδια

Δεν είναι απίθανο μετά το καλοκαίρι, να δείτε πολλούς Κριούς να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα με μια ολοκαίνουργια σχέση. Είπαμε, αυτό το καλοκαίρι γίνεται το ξεσκαρτάρισμα και θα μείνουν μόνο όσοι πρέπει!Μην απορήσετε λοιπόν αν δείτε «φρέσκες» γνωριμίες να καταλήγουν σε σχέσεις ζωής.

Ταύρε, ψάξου στο φιλικό σου περιβάλλον…

Οι Ταύροι φέτος λέγεται πως θα βρουν στον έρωτα στο πολύ κοντινό τους περιβάλλον.Σε αντίθεση με τον Κριό που οι πιθανότητες τον θέλουν να ερωτεύεται έναν άνθρωπο που δεν έχει γνωρίσει ακόμα, οι Ταύροι μοιάζουν να έχουν τον έpwτα κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη τους και να μην τον έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έχετε Mικρές Tρίχες στο στή8ος σας? Δείτε τι Mπορεί να Σημαίνει αυτό….

Είναι από τα πιο ευνοημένα ζώδια για το καλοκαίρι 2018, με την προσωπική τους ζωή να… φτάνει στα κόκκινα! Τι κι αν το πέρασμα του Ουρανού στο ζώδιό τους έρχεται να τους βγάλει από τη συνηθισμένη τους ρουτίνα και να ταράξει ακόμα και τις πιο σταθερές σχέσεις; Ο Ταύρος φέτος θα είναι πιο τυχερός ακόμα και από τον Κριό.

Οι υπόλοιποι παιδιά… υπομονή…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…