Νάνσυ, https://real-life.gr//

17 Xρόνια μετά πιο εντυπωσιακή από ποτέ: Δείτε την Νάνσυ από το «Και οι Παντρεμένοι Eχουν ψυχή»

Η μικρή Νάνσυ, μεγάλωσε…

Είναι η σειρά που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι.

Η σειρά του Λευτέρη Καπώνη προβλήθηκε για πρώτη φορά μέσα απ’ τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και για τρία χρόνια ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης.

Οι περιπέτειες του «Ακάλυπτου» και του «Κτηνίατρου» μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οι οποίοι δεν έχαναν επεισόδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Η νύχτα απόψε θα είναι πολύ περίεργη!! Δείτε τι θα συμβεί σε λίγες ώρες

Ο Ανδρέας, ο επονομαζόμενος «Ακάλυπτος» λόγω των ακάλυπτων επιταγών του, ήταν ο γυναικάς, που πνιγόταν απ’ τα χρέη και απατούσε διαρκώς τη σύζυγό του, Αλίκη.Εκτός απ’ την Αλίκη, την Μπέτη και τη Ρένα την παράσταση έκλεβε και η φιλενάδα του «Τίγρη», η Νάνσυ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:>  Θα πάθετε πλάκα- Δείτε το πατρικό σπίτι της Σκορδά στις Σέρρες! Εκεί θα περάσει τις γιορτές με…

Δείτε μετά το 22:00 τα τυχερά που είχε ο Μάκης…Μια νεαρή χορεύτρια η οποία μπήκε στη ζωή του πρωτάρη Μάκη και την αναστάτωσε, καθώς ο έρωτάς του για εκείνη, ήταν παράφορος.

Η Νάνσυ της σειράς ήταν η Μαρία Παπαλάμπρου η οποία είχε τραβήξει τα βλέμματα του αντρικού κοινού με την ομορφιά και το μπρίο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:>  Αποκάλυψη: Ποιος «καθάρισε» τον φοιτητή στην Κάλυμνο! Ευρήματα-σοκ κατά τη νεκροψία

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα γυμνάσια που έκανε στον συμπαθή Μάκη, ο οποίος όλο έλεγε ότι θα την ξεχάσει και θα την ξεπεράσει και όλο το μετάνιωνε και ως κλασικός άντρας επέστρεφε στον τόπο του εγκλήματος.

17 χρόνια μετά, η 40άρα πλέον Νάνσυ παραμένει εξίσου εντυπωσιακή, όπως τότε.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ