Oι Epwτικές Προβλέψεις της Δευτέρας!! Παλιοί Έpwτες «Zωντανεύουν» Ξαφνικά για τα Παρακάτω ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας;

Η Σελήνη από τον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο, δημιουργεί μια κατεδαφιστική επίδραση. Ότι ήταν αδύνατο ή λάθος ή ανθυγιεινό θα ισοπεδωθεί. Έρχονται έντονες και μοιραίες εpwτικές καταστάσεις….

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, να γεμίσει τις μπαταρίες του με ενέργεια γιατί σίγουρα θα τη χρειαστεί. Προτίμησε να κρατήσεις χαμηλό προφίλ σε τυχόν κόντρες που θα συναντήσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Kριοί, Kαρκίνοι, Παρθένοι, Yδροχόοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πέσαμε από τα Σύvvεφα!! Aυτή Eivαι η Σύντροφος του «Zούβα» από το «Eλα στη Θέση μου» & Eivαι μια Kαλλοvή

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας 19/11

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα αναλάβετε έντονη εpwτική δράση και θα σας ομολογήσω πως θα τα πάτε μια χαρά. Ξαφνική και πολύ ευχάριστη συνάντηση θα ζωηρέψει τις ερωτικές σας διαθέσεις. Θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα σπάσει τη μονοτονία στην καρδιάς σας, τολμήστε να φανείτε δεκτικοί και εκδηλωτικοί, σας φανερώνω πως το άτομο που θα περάσει στην εpwτική σας καθημερινότητα, θα έχει βλέψεις για σταθερό μέλλον.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν. Σας δίνω τη συμβουλή να μην το αφήσετε έξω από την καθημερινότητά σας, θα έχει την ικανότητα να αλλάξει προς το καλύτερο τα ερωτικά σας δεδομένα. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να σταματήσετε να επιθυμείτε πλέον να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας, έρχονται ανατροπές σε σκέψη και καρδιά.Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα εναντιωθείτε σε καταστάσεις και πιέσεις, προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε στο ταίρι σας. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε από τη ζωή σας πρόσωπο που σας πλήγωσε ή απογοήτευσε. Ενδέχεται να προκύψει νέα γνωριμία, σας δίνω τη συμβουλή να αφήσετε στην άκρη τον προκατειλημμένο τρόπο σκέψης, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τα εpwτικά σας δεδομένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eικόνες Σ0κ: Όταν το Aγόρι της την Eίδε XΩΡΙΣ Μακιγιάζ, την Χώρισε την Iδια μέρα

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να αντιταχθείτε σε πρόσωπα και σχέσεις που πλέον δε σας ικανοποιούν. Η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει σε σωστές ενέργειες, θα λύσετε παρεξηγήσεις, θα βάλετε μια και καλή τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Απελευθερώνεται η καρδιά σας, ανανεώνονται οι εpwτικές σας διαθέσεις, θα ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που θα καταφέρει να εξιτάρει τις αισθήσεις σας με κίνηση ξαφνική και απρόσμενη!Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θα υπάρξει ενθουσιασμός και ζωτικότητα, με δική σας πρωτοβουλία θα δημιουργήσετε νέες προοπτικές στις ερωτικές σας επαφές. Θα βρείτε τη δύναμη να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας πίκραναν, τώρα θα έχετε την ψυχική διάθεση να κάνετε μια ολοκαίνουργια αρχή. Σε φιλική παρέα θα σας συστήσουν πρόσωπο, που από την πρώτη στιγμή θα φανερώσει τη συμπάθεια και την έλξη του για εσάς. 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε τον εpwτισμό σας, σήμερα θα υπάρξει άνοιγμα θερμών συμβάντων. Μια συνάντηση θα σας δώσει την αφορμή να ξεδιπλώσετε τα συναισθήματά σας, το πρόσωπο με το οποίο θα ανοίξετε κουβέντα εpwτική θα σας φερθεί με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Ουσιαστικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε με καινούργιο ταίρι. Θα καταφέρετε να ξεπεράσετε παλιές αποτυχημένες σχέσεις.Zυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, συναισθηματική θα είναι η στάση σας, θα είστε σε θέση να αγαπήσετε, να κατανοήσετε και να εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας. Είτε είστε σε σχέση είτε είστε ελεύθεροι, σήμερα θα εμφανιστείτε διαλλακτικοί, θερμοί, ίσως και αρκετά ρομαντικοί. Αισθησιακές θα είναι οι διαθέσεις σας, η θερμή σας καρδιά σε συνδυασμό με την εκδηλωτική σας στάση θα αξιοποιηθεί καταλλήλως από πρόσωπο, που από καιρό ήθελε να κάνει το βήμα να σας ανοιχτεί εpwτικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Φωτιά! Το Kαuτό Tσιφτετέλι της Αθηνάς του Power of Love που μας Aφησε με το Στόμα ανοιχτό

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογία σας, η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να περάσει σε προσωπικές εξομολογήσεις. Τολμηρή και εύθυμη θα είναι η καρδιά σας, σε απρόοπτη συνάντηση δε θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις. Η εpwτική σας πορεία ενδέχεται να πάρει τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει απρόοπτες αλλαγές, έρχονται αναθεωρήσεις.Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από συμπλέγματα και συναισθηματικές εξαρτήσεις. Σήμερα θα βάλετε μπροστά τη λογική και το ρεαλισμό, ο ορθολογισμός θα είναι αυτός που θα νικήσει τα αρνητικά συναισθήματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προβεί σε εξομολογήσεις, που θα φέρουν ευχάριστες ταραχές. Δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού, σας διαβεβαιώνω πως θα περάσετε πολύ όμορφα! 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πανικός στα Lidl: Ποιο προϊόν στα 10€, ενώ στα Kαταστήματα έχει 100 €… Χαμός στα ταμεία

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ενέργεια και δραστηριοποίηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στόχος σας θα είναι να τερματίσετε τις τυχόν εντάσεις μέσα στη σχέση σας. Γοητευτικό και ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, θα προσελκύσετε κοντά σας πρόσωπα που θα δημιουργήσουν καινούργια δεδομένα, κάποιο απ’ αυτά θα καταφέρει να αλλάξει την ροή της εpwτικής σας καθημερινότητας. Ένα καινούργιο άτομο θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τη συμβιβαστική ανάγκη για επανασύνδεση.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε το προαίσθημα που θα νιώσετε, ωστόσο προσοχή στις υπερβολική αντιδραστικότητα. Σε εσάς τους εpwτικά μόνους, θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε πρόσωπο πολλά υποσχόμενο που θα σας βοηθήσει εξελιχθείτε, να βγείτε από την ερωτική σας στασιμότητα. Καλοδεχτείτε το καινούργιο άτομο που θα σας συστήσουν, θα υπάρξει δυνατότητα μακροχρόνιου δεσμού. 

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα νιώσετε την ανάγκη να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, θα προσπαθήσετε να κατασταλάξετε στο αν θέλετε επανασύνδεση ή νέα γνωριμία. Θα σας πλησιάσει πρόσωπο που τρέφει αισθήματα για εσάς, θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο σοβαρής σχέσης, ικανής να αλλάξει ριζικά τη ζωή σας. Σήμερα θα αποφασίσετε αν θα επανασυνδεθείτε με πρόσωπο από το παρελθόν ή αν θα βάλετε πλώρη για αλλού...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…