Epwτικές Προβλέψεις της Tετάρτης!! Μοιραία Συνάντηση με Παλιά Aγάπη γι’ αυτά τα ζώδια!

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας… Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης;

Τι επιφυλάσσει για αύριο στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Η σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης και η εμφάνιση του Ήλιου στον Λέοντα, δίνoουν αέρα στα αισθηματικά. Απρόσμενα γεγονότα ταράζουν τα εpwτικά για κάποια ζώδια…

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Τετάρτης 18-7-2018:

Κριός

Θέλεις τα σημερινά εpwτικά θέματα να αποκτήσουν περισσότερη δυναμική, αλλά υπενθυμίζεις συνεχώς στον εαυτό σου, πως θα πρέπει να περιμένεις, επειδή δεν μπορείς να βιάζεσαι σε ό,τι έχει σχέση με την αγάπη. Μόλις παραιτηθείς από την προσπάθεια να επιταχύνεις τα πράγματα στην ερωτική σου σχέση, θα το απολαύσεις πολύ περισσότερο. Όταν πρόκειται για τον έpwτα, όσο πιο αργός, τόσο πιο se χι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Power of love: Δημόσια Αποκάλυψη «ΦΩΤΙΑ» από Μιχάλη!! Σε Κατάσταση σ0κ Τζούλια

Ταύρος

Απολαμβάνεις την πιο αισθησιακή πλευρά των αισθηματικών σου αυτή τη στιγμή. Ο λαμπερός Ήλιος ενεργοποιεί το ζώδιό σου, κάνοντας σε να νιώθεις” σαν στο σπίτι σου” με τις ερωτικές επιθυμίες σου. Μπορεί να πιστεύεις πως έφτασε η ώρα να κάνεις σχέδια για το μέλλον, ωστόσο αυτή η μέρα, δεν είναι η σημερινή. Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου όσο περισσότερο μπορείς στα ερωτικά θέματα , αλλά μην είσαι ανυπόμονη.

Δίδυμοι

Τον τελευταίο καιρό, η ερωτικήσου ζωή ήταν μες στην τρέλλα και δε θα σε πείραζε ένα διάλειμμα από την ένταση σήμερα. Ωστόσο, τη στιγμή που θα αποφασίσεις να επιβραδύνεις, θα επαναφέρεις αμέσως την ένταση. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου και κάνε ό, τι πρέπει να κάνεις, επειδή αν ενεργήσεις με έλλειψη αυθεντικότητας, δεν θα κάνεις καθόλου καλό στη σχέση σου. Επιπλέον είσαι πολύ πιο se χουαλική όταν είσαι χαλαρή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:>  Τα Άστρα Αποφάσισαν!! Αυτά τα Ζώδια Bρίσκουν το Mεγάλο Έpwτα ΜΕΣΑ στο Καλοκαίρι

Καρκίνος

Τελικά θ’ ακούσεις τις σκέψεις σου αλλά εξακολουθείς να θέλεις να είσαι συναισθηματικά συνδεδεμένη μ’ αυτόν που αγαπάς, παρόλο που θέλεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου σήμερα. Η Σελήνη επιστρέφει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου λόγους να εξετάσεις τα ερωτικά σου θέματα με πιο χαλαρό και εκφραστικό τρόπο. Στα αισθηματικά, ο εσωτερικός σου κόσμος είναι εξίσου σημαντικός με τον εξωτερικό σου.Λέων

Αυτός που αγαπάς, μπορεί να πιστεύει ότι δεν ενδιαφέρεσαι και τόσο για τα αισθηματικά θέματα όπως έχουν διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι και πολύ μακριά από την αλήθεια. Εσύ και ο σύντροφός σου, μπορεί να είστε στη διαδικασία να πάρετε αποφάσεις για τη σχέση σας, αλλά η σιωπή σου εξαγριώνει το ταίρι σου. Αργά ή γρήγορα θα εξηγηθείς ή θα προετοιμαστείς για περισσότερους συναισθηματικούς μπελάδες.

Παρθένος

Σ’ αρέσει να έχεις την άνεση να σκέφτεσαι το μέλλον χωρίς να κάνεις σταθερά σχέδια προς το παρόν. Το ίδιο συμβαίνει και με τη σχέση σου. Ο σύντροφός σου μπορεί να μην συνειδητοποιήσει ότι η προσέγγισή σου είναι στην πραγματικότητα πρακτική και μπορείς να διατηρήσεις τον ενθουσιασμό σου την παρούσα στιγμή, έστω και αν υποχρεωθείς για ένα μελλοντικό πλάνο. Τα μακροπρόθεσμα όνειρά σου για αγάπη, δεν έχουν ακόμη εκκολαφθεί πλήρως, γι ‘αυτό δώσ’ τους χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> 10 «Πονηpά» κολπάκια για να ΜΗΝ σε Xωρίσει ένας άντρας ποτέ! Με το 9ο Μάλιστα, θα τον αποτρελάνεις…

Ζυγός

Η δημιουργική σου οπτική για τα ερωτικά θέματα, μπορεί να στραφεί σε απροσδόκητες κατευθύνσεις. Τα τρέχοντα εpwτικά θέματα εκτυλίσσονται φυσικά και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα για να πάνε καλύτερα για σένα. Άφησε την αγάπη ν’ ανθίσει μόνη της, καθώς αυτή είναι η ροή του ρομαντισμού. Η βιασύνη θα ήταν ανόητη.

Σκορπιός

Νιώθεις ευγνωμοσύνη για τη σταθερή και συνεπή αγάπη του συντρόφου σου που είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη, ενώ ο ανθεκτικός Ήλιος από τον Ταύρο προχωράει προς τον 7ο Οίκο σου – των άλλων-. Ένα μέρος του εαυτού σου, έχει την αίσθηση ότι υπάρχουν κάποια μικρά όρια που δεν επιτρέπεται να παραβιαστούν, αλλά αυτό μπορεί να είναι απλώς ανασφάλεια. Και ο φόβος να χρωματίζει τις αντιλήψεις σου αυτή τη στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Άσχημα Νέα για τη Ρένια Λουϊζίδου: «Κοιμάμαι σε ένα…»

Τοξότης

Το να ζεις μια αξιόπιστη ρουτίνα στη σχέση σου, μπορεί να είναι αξιοσημείωτη , αλλά θα έπαιρνε μακριά το se χι αυθορμητισμό που αγαπάς. Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις την πραγματικότητα της σχέσης σου αντιμέτωπη με τις έντονες φαντασιώσεις σου, γιατί αυτό θα απογοητεύσει πολύ το ταίρι σου. Αυτό που έχετε μεταξύ σας, είναι μοναδικό και αφήνοντάς το να ξεδιπλωθεί χωρίς εξιδανικευμένες συγκρίσεις, θα σου χρησιμεύσει πολύ.

Αιγόκερως

Πριν ξεκινήσεις μια ξεχωριστή εpwτική υπόθεση, είναι σημαντικό να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους, όπως για παράδειγμα τις επιπτώσεις των ενεργειών σου. Εξετάζοντας εναλλακτικά σενάρια πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση είναι σοφό αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, μια απρόβλεπτη σύνοδος Ήλιου-Ουρανού που ηλεκτρίζει τον 4ο Οίκο σου – της Οικογένειας – μπορεί να δημιουργήσει οικογενειακά προβλήματα ειδικά στους ερωτευμένους. Αν αντιμετωπίζεις μια σύγκρουση στη σχέση σου, η διαχείριση της με χάρη είναι ο μόνος τρόπος για να βγεις από το πρόβλημα τώρα.

Υδροχόος

Δεν είναι ότι θέλεις να επικεντρωθείς σ’ έναν σημαντικό επαγγελματικό στόχο σήμερα, αλλά ίσως προσπαθείς να βρεις τρόπους να ολοκληρώσεις το πολυάσχολο πρόγραμμα σου γρηγορότερα, για να έχεις περισσότερο χρόνο για τα εpwτικά σου. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου, ειδικά αν είσαι πολύ ερωτευμένη. Να θυμάσαι ότι πάντα θα βρίσκεις χρόνο γι’ αυτό που πραγματικά αγαπάς.

Ιχθύες

Η μετατόπιση της Σελήνης στον συναισθηματικό καρκίνο και στον 5ο Οίκο – της αυτοέκφρασης – σου δημιουργεί την επιθυμία, να εμβαθύνεις στην ερωτική σου σχέση αυτή τη στιγμή. Θα υπενθυμίσεις στον εαυτό σου όλη την πρόοδο που έχεις ήδη κάνει με το δεσμό σου, και θα αισθανθείς ευγνωμοσύνη. Αυτό θα κάνει και τη διαφορά. Συνειδητοποιώντας τι έχεις ήδη, θα μεγαλώσει τη χαρά σου, που προέρχεται από την αγάπη σε μεγάλο βαθμό…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…