ζώδια, https://real-life.gr/

Zώδια Σήμερα | Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 1 / 2

Ζήσε την κάθε σου στιγμή, γιατί η ζωή ΔΕΝ γυρίζει πίσω…

Δες τα ζώδια και μάθε τι λένε σήμερα τα άστρα για σένα…

Πως θα κυλήσει η μέρα σου σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά;

Πως σε επηρεάζει η πλανητική όψη και πως αυτό επιδρά στην καθημερινότητα σου;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αισθηματικές προβλέψεις Φεβρουαρίου!! Ανέλπιστη επανασύνδεση συγκλονίζει τα παρακάτω ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα, Κριέ, φρόντισε να μην κάνεις κάποια υπερβολή και απόφυγε βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, οφείλεις να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, πάντα προς όφελός σου. Έχεις πάρα πολλές ιδέες, που πρέπει να ξεκινήσεις να τις υλοποιείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Να και πάλι, Κριέ, οι υποχρεώσεις σου και οι καθημερινές ευθύνες, που αγχώνουν το ταίρι σου, καθώς εσύ δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική, αφού χρειάζεται κι εσύ λίγο να χαλαρώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, θα φέρεις εκεί που θέλεις εσύ τα πράγματα που δε σου άρεσαν μέχρι σήμερα, αμέσως μόλις κάνεις τις αλλαγές που πρέπει. Στα οικονομικά σου, ξεκίνα να προγραμματίζεις και να τακτοποιείς κάποιους παλιούς λογαριασμούς, που μπορεί να είναι σε εκκρεμότητα και σε προβληματίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Πρέπει σήμερα, Ταύρε μου, να δείξεις ευελιξία για να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς και κάνεις βιαστικές κινήσεις. Η κοινωνικότητα σου θα είναι στα ύψη. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου, για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος με τον πιο πρόσφορο τρόπο.Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Ταύρε, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα θα μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα κάποιες προβληματικές καταστάσεις και να επεξεργαστείς τις κατάλληλες λύσεις. Απόφυγε κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές και μην παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έχουν αφήσει άφωνες τις γυναίκες!! 10 σούπερ χτενίσματα που δίνουν στα λεπτά μαλλιά εντυπωσιακό όγκο

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική, Δίδυμε, από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να εξετάσεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που έχεις. Οφείλεις να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται να είναι μεγάλος σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου σήμερα, Δίδυμε, και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, τα καταφέρνεις πολύ καλά, αλλά σήμερα θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη υπομονή, αφού θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις. Στα οικονομικά σου, ασχολήσου με τις εκκρεμότητες που έχεις και κοίτα πως θα τις τακτοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, Καρκίνε μου, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αφού προοιωνίζουν προβλήματα. Σήμερα, κοίτα να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, αφού μερικά πράγματα ίσως να μην είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, Καρκίνε, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς σε άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, θα προκύψουν κάποια γεγονότα που δεν περίμενες. Κράτησε την ψυχραιμία σου, κάνε αυτά που πρέπει και θα δεις, ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει. Μην κάνεις χρηματικές συναλλαγές σήμερα και μην κλείσεις συμφωνίες που αφορούν τα οικονομικά σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έκλεισες Ραντεβού για Μανικιούρ? Αυτά Είναι τα 10 Κορυφαία Xρώματα στα Nύχια για το 2018

ΛΕΩΝ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Φρόντισε από σήμερα, Λέων, να μη μελαγχολείς, βλέποντας αποστασιοποιημένα τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις κάτι. Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και αν θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά, δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σε όποιες συζητήσεις κάνεις σήμερα με τα άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να τηρήσεις αρκετή ψυχραιμία.Αισθηματικές Προβλέψεις
Βάλε πρόγραμμα σήμερα, Λέων, αφού οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, Λέων, και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στο χώρο της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Εκκρεμότητες που έχεις, θα τις τακτοποιήσεις μια χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις, Παρθένε. Οι δυνατότητες που έχεις, είναι πάρα πολλές. Για σήμερα θα σε συμβούλευα να έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου, ώστε να δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα, Παρθένε. Μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, απλά φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια μικρά προβλήματα, Παρθένε, που σήμερα θα σου παρουσιαστούν στη δουλειά, θα ξεπεραστούν σχετικά ανώδυνα. Πρόσεξε λίγο κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν, για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, δεν είσαι σε καλή περίοδο, αλλά θα τα δεις να αρχίσουν να ισορροπούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί μετά την χθεσινή έκλειψη! Τα συγκεκριμένα ζώδια να είναι άκρως προσεκτικά

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Πρόσεχε σήμερα, Ζυγέ, να μη δώσεις βάση σε λόγια, που μπορεί να μη στέκουν, αφού το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην ξεφύγεις από τα σχέδια που έχεις θέσει, διότι με την πορεία που χάραξες είναι ζήτημα χρόνου να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέσε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, Ζυγέ, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις κάνει πολλά σχέδια για τη δουλειά σου, Ζυγέ, και σήμερα θα διαπιστώσεις ότι έχουν καθυστερήσεις. Μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Στα οικονομικά σου μην πάρεις κάποια σημαντική απόφαση. Καλό θα ήταν να τακτοποιήσεις όσες εκκρεμότητες έχεις, ειδικά αυτές που έχουν σχέση με ζητήματα νόμου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ μου, να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μη σκέφτεσαι παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Είσαι από τα ζώδια, που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τι ζητάνε. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την καταξίωση που θέλεις.Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Σκορπιέ, στη δουλειά σου, μπορείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις, που στο μέλλον θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Κινήσου όπως πρέπει και δε θα χάσεις! Απόφυγε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή σήμερα. Μην υπογράψεις συμβόλαια και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Χωρισμός β0μβα για την Έλενα Παπαρίζου; Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο με τον Καψάλη…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα, Τοξότη, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα που μπορεί να ακούσεις. Μπορείς να καταστρώσεις ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με δικά σου άτομα, μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και θα σου δώσουν κάποιες απαντήσεις, σε ερωτήματα που ενδεχομένως σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, Τοξότη, για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου. Το έχει ανάγκη και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολύ άγχος, πολύ τρέξιμο, κι εσύ, Τοξότη, στη μέση να προσπαθείς να τα προλάβεις όλα, τακτοποιώντας τα όσο το δυνατόν καλύτερα. Άλλαξε τακτική όμως, αφού η μέρα δεν ευνοεί την υλοποίηση σχεδίων. Δεν είναι καλή μέρα για τα οικονομικά σου. Θα βγουν στη επιφάνεια έξοδα, που δεν περίμενες. Θα τακτοποιηθούν βέβαια, όσο το δυνατόν καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Θα σε συμβούλευα σήμερα, Αιγόκερε, να επιστρατεύσεις την διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα που θα σου δώσουν αρκετή ικανοποίηση. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει σε εφαρμογή από το παρελθόν. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να τελειώνεις από πολλές εκκρεμότητες που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έφτασε ο καιρός, Αιγόκερε, που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα γίνει πιο διαυγής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα σήμερα, Αιγόκερε, και μην προσπαθήσεις να αλλάξεις καταστάσεις, που μπορεί να είναι προβληματικές στη δουλειά σου. Πέρνα χαλαρά και κάνε μόνο ό,τι είναι απαραίτητο. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο, ώστε να καλύψεις τις υποχρεώσεις που έχεις. Σήμερα, απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα, ο μαγνητισμός και η γοητεία σου, Υδροχόε, δε θα περάσουν απαρατήρητοι. Μπορείς να καταφέρεις απίστευτα πράγματα, αν εξωτερικευτείς περισσότερο και αρχίσεις κάποια στιγμή να ζητάς επιτέλους αυτά, που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Επιδίωξε να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα για να ξεχαστείς από κάποια θέματα που μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην έχεις άγχος, Υδροχόε, πέρνα σήμερα χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις τον ερωτισμό και την ευτυχία στη σχέση σου. Εσύ, που έχεις ακόμη μοναξιά, πολύ σύντομα θα κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Υδροχόε, είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Απόφυγε σήμερα να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και να κλείσεις συμφωνίες. Θα έχεις πολύ φόρτο εργασίας, που θα σε εκνευρίσει αρκετά. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις ανοίγματα σήμερα και προπάντων μην παρασυρθείς σε αγορές και άσκοπα έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η ευγένεια και η τρυφερότητα που σε χαρακτηρίζουν, Ιχθύ, λειτουργούν σαν μαγνήτης για τους γύρω σου. Πάψε να κλείνεσαι στον εαυτό σου, ακολούθησε το ένστικτο σου και δε θα χάσεις. Δώσε την ευκαιρία σε ένα άτομο από το περιβάλλον σου, να σου δείξει το αμέριστο ενδιαφέρον του. Ήρθε ο καιρός να βρεις την ασφάλεια που είναι καταλυτική για σένα και θα σε βοηθήσει να βγεις από το τέλμα στο οποίο έχεις βρεθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Ιχθύ, και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να ζήσεις την πραγματική ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πέρνα ουδέτερα στη δουλειά σου, Ιχθύ, χωρίς πολλές κουβέντες με τους συνεργάτες σου και προπάντων μην πεις κάτι για όποια σχέδια έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν το νόμο και τη φορολογία… oroskopos.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ